handdator

Visa fullständig version : Kost & Näring


Sidor : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108

  1. Bulk och fetma?!
  2. Protein och magkatarr
  3. bra mat för muskler utan att få fett.
  4. Mat för leder och senor...
  5. Kostupplägg, kalorier osv
  6. en fråga...
  7. Ungefärlig förbränning av olika näringsämnen under träning
  8. Dagens rapportskörd
  9. Angående protein som oxideras till glukos
  10. Light-läsk
  11. Leva på O´boy?
  12. Mat som gör skiten hårdare?
  13. Pizza
  14. Om proteinmängden
  15. Insulinindex på pannkakor?
  16. Behövs kolhydrater för att bränna fett?
  17. glass efter gymmet?
  18. Matschema
  19. Tabasco
  20. Tonfisk o pasta
  21. Svårare att lägga på sig massa ju mer van man är?
  22. Hål i tänderna?
  23. Lite frågor om protein o kolhydrater...
  24. Kostupplägg för att bygga
  25. Ingen mat efter träningen.
  26. Balansbröd?
  27. Viktökning
  28. Te?
  29. Näringsvärdet på kikärter
  30. "Du måste därför äta ca 500-1000 kcal extra per dag..."
  31. Fråga om överskott av vitaminer pga kost & vitamintillskott.
  32. Väga maten, tolka näringsvärden?
  33. Mat hur länge före träning?
  34. Kornris..vikt?
  35. Fundering kring potatis näringsvärde
  36. ris?
  37. Kroppsklocka eller ur för matintag?=)
  38. tappa muskler? tid? sjukdom!!
  39. Gamla människors mat
  40. Lakto-ovo-vegetarian?
  41. Vad kör ni på ostkakan?
  42. Högt insulinpåslag före träning?
  43. fullvärdigt protein i sojaböner?
  44. ang aspartam insulin
  45. Proteinupptagning
  46. Vad är det för skillnad på majsstärkelse och maltodextrin?
  47. Kvällsmål :o
  48. Tappade vikt när jag minskade överskottsenergin
  49. Tofisk i vatten vs.olja
  50. Vad ska jag äta?
  51. Mera fett eller vaddå?
  52. Kcal/dag
  53. Risi Frutti?
  54. En fråga ang. frukost
  55. En dl havre = 100g?
  56. Mjölk, fil eller yoghurt
  57. Kostschema
  58. 180 graders kost vändning
  59. ökning per vecka???
  60. Nolla en måltid, dåligt?
  61. 2 frågor om protein
  62. syltfråga
  63. Alkohol, negative feedback
  64. Bra eller dåliga måltider?
  65. BULK - synpunkter tack!
  66. hemmagjord ost
  67. Svårt att hålla reda på näringsintaget? Tips!
  68. Bra "godis" under långvarig träning?
  69. energibehov
  70. Torsåsens kycklingfilé
  71. Retinol och Betakaroten
  72. Ramadan?
  73. GI och II på havregr.gröt
  74. olivolja?
  75. mår illa
  76. GI nojja
  77. hur mkt gröt käkar ni på morronen`?
  78. Tips vad jag ska handla till deffen?
  79. har jag fattat rätt?
  80. Havregryns vikt i dl
  81. frukost efter morgonpromenad?
  82. Kvävebalans
  83. Vad äter du för gröna saker?
  84. icas klyftpotatis med skal
  85. Ska man äta sig riktigt mätt?
  86. Sockerarter?
  87. Hjälp mig med min dagliga kost
  88. Havregryn
  89. Näring beroende på hur man lagar ägget.
  90. "Fett och socker gör dig dum"
  91. Hur mkt tonfisk vågar man äta?
  92. Skall på turne..fel mat
  93. Behöver bevis ang. aspartam
  94. Smält ost onyttigt
  95. Förkylning
  96. Hur mkt protein ska jag äta?
  97. Powernap?!
  98. Bok om träningskost
  99. Det här med energiöverskott och tillväxt
  100. Fetter
  101. Tonfisk?
  102. Tungmetaller även i makrill?
  103. Hur högt protein intag per måltid??
  104. Näring i frysta grönsaker?
  105. mystisk relation sötma/kolhydratmängd?
  106. ABCDE-konceptet
  107. Vilket kött äter ni?
  108. Jag har hittat den optimala bulkmaten!!!
  109. Förändra GI/II?
  110. Apetina 3%
  111. GI & II, skillnad?
  112. Matsmältning
  113. Om man inte har matlådan i kylskåp
  114. kolhydratsladdning
  115. Soja mjöl
  116. Kostschema...
  117. Månadens kaloribomb
  118. om kycklingfilé
  119. Koka gröt med proteinpulver?
  120. muskler utan protein?
  121. Minst dåliga onyttigheten
  122. Mat innan sängen
  123. 50-60gr protein?
  124. Havrekli
  125. Energiförbrukning?
  126. Kostschema!
  127. Potatis
  128. Vassle/andra mjölkprodukter-skillnad vid intolerans?
  129. Mat man inte blir mätt av
  130. Artikel om Sockeralkohol, net carbs mm
  131. frågor om gröna linser
  132. Quinine Sulfate?
  133. Sushi Poll!
  134. Jordnötter - gött och bra eller?
  135. Extremt snabb måltid!
  136. energiförbrukning
  137. Naturgodiset=?
  138. När ni säger mörkchoklad
  139. Jag äter fel men HUR mycket fel???
  140. Vad äter ni för mellan mål?
  141. Kalorierik mat
  142. Mänden kalorier för att bibehålla muskelmassa
  143. Vill gå upp i vikt!
  144. Mannagryn Vs. Havregryn
  145. Duger dessa livsmedel?
  146. Nojig
  147. Makrill
  148. Litteratur
  149. Tester på kanske just dina kycklingfileér
  150. Aspartam
  151. Hur ungefärlig är "Uppladdningen"?
  152. Rätt eller fel????
  153. Hur ska jag äta???
  154. Mat vid magsjuka
  155. Allergisk mot fisk?
  156. Hur mycket väger oboy?
  157. Drycker
  158. Mikromat
  159. Äggvitor?...
  160. Hur ofta får ni mat?
  161. Kungskrabborna
  162. Kan man klara sig på mkt protein
  163. Grav lax
  164. För mycket fibrer?
  165. sockerkulör
  166. Frukt och grönsaker!
  167. Mat efter sen träning?
  168. Längd på bulk respektive deff
  169. Behöver råd & tips ang. kost & träning
  170. ½dl oboy - kolhydrater?
  171. fråga om bulk...
  172. VIll byta ut tonfisken mot något annat
  173. Ni som tränar mycket - hur håller ni vikten?
  174. fiberhavregrynsgröt
  175. Hur gör man med kosten om man tränar på kvällen?
  176. Skillnad på potatisar och mos.
  177. sämst på kcal
  178. Torrrostade jordnötter
  179. Behöver lite tips tack!
  180. Hur mycket går ni upp under bulk och hur läng bulkar ni?
  181. Mjöl
  182. Att utesluta mjölkprodukter
  183. Närignsinnehållet i torkad frukt jämfört med färsk frukt
  184. Funderingar kring viktminskning.
  185. Kritisera min kost!
  186. Cashewnötter
  187. Hur länge räcker kolhydraterna?
  188. mixade havregryn
  189. Nya Finax Crunch
  190. Tips med bulk
  191. Tonfisken?
  192. Pepparkakor
  193. Borde man variera köttet?
  194. Rött Kött
  195. Varför??
  196. Det står klart att Socker är nyttigt!!!!
  197. Min kost
  198. Vad är boven?
  199. Bulk
  200. 50-60% av protein vid 1-2 tillfällen
  201. Recept Osv !
  202. ägg, risk för matförgiftning?
  203. gällande kost när man är förkyld
  204. Riskakor
  205. Vad för fett i mjölk?
  206. Överskott och underskott varierat?
  207. kommentarer på mellanmål
  208. operera bort halsmandlarna
  209. Kolhydrater efter träningen
  210. Okokt eller Kokt????
  211. Substitut till Kaffebröd...
  212. Näringslära för högskolan
  213. lökar o svamp
  214. Handla mat
  215. Bo själv + mat :>
  216. Vart hämtas vätskan? glykogensentes mm
  217. Coca Cola = Muskler
  218. Kvällsfika?
  219. Paprika
  220. Förvara ris?
  221. Varför bulka?
  222. Polar Extrem
  223. Jasmineris, hur nyttigt/onyttigt är det?
  224. fil eller yoghurt?
  225. Min mat är tråkig
  226. havregrynsgröt?
  227. Hur mycket protein kan kroppen ta upp och när?
  228. Äter jag för mycket fibrer?
  229. Mixer
  230. raviolli = ok mat?
  231. Efterträningsdrink för lätt tränande nybörjare?
  232. Är gott mellanmål ett bra mellanmål?
  233. Sallad och gurka
  234. Mc donalds
  235. Ärtsoppa
  236. 3-h fönstret
  237. Viktväktarnas karameller.
  238. Hur förklara enklast för litet intag av mat ?
  239. Äggnudlar och GI
  240. Äter jag nog?
  241. Tacos
  242. Yougurt + Rapsolja
  243. Stoppa blodsockerfall
  244. exotic snacks jordnötter
  245. Förvirrad ang. Tuggumi
  246. Tips till polaren som åt grillat kohjärta
  247. Inte diet men ändå viktfråga!
  248. hamburgare
  249. Salt och tillvänjning
  250. hur mycket hvre gryn trycker ni?