handdator

Visa fullständig version : Kost & Näring


Sidor : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

  1. Behöver lite respons på mat...
  2. Fibrer som binder fett.
  3. Bulk och fetma?!
  4. Protein och magkatarr
  5. bra mat för muskler utan att få fett.
  6. Mat för leder och senor...
  7. Kostupplägg, kalorier osv
  8. en fråga...
  9. Ungefärlig förbränning av olika näringsämnen under träning
  10. Dagens rapportskörd
  11. Angående protein som oxideras till glukos
  12. Light-läsk
  13. Leva på O´boy?
  14. Mat som gör skiten hårdare?
  15. Pizza
  16. Om proteinmängden
  17. Insulinindex på pannkakor?
  18. Behövs kolhydrater för att bränna fett?
  19. glass efter gymmet?
  20. Matschema
  21. Tabasco
  22. Tonfisk o pasta
  23. Svårare att lägga på sig massa ju mer van man är?
  24. Hål i tänderna?
  25. Lite frågor om protein o kolhydrater...
  26. Kostupplägg för att bygga
  27. Ingen mat efter träningen.
  28. Balansbröd?
  29. Viktökning
  30. Te?
  31. Näringsvärdet på kikärter
  32. "Du måste därför äta ca 500-1000 kcal extra per dag..."
  33. Fråga om överskott av vitaminer pga kost & vitamintillskott.
  34. Väga maten, tolka näringsvärden?
  35. Mat hur länge före träning?
  36. Kornris..vikt?
  37. Fundering kring potatis näringsvärde
  38. ris?
  39. Kroppsklocka eller ur för matintag?=)
  40. tappa muskler? tid? sjukdom!!
  41. Gamla människors mat
  42. Lakto-ovo-vegetarian?
  43. Vad kör ni på ostkakan?
  44. Högt insulinpåslag före träning?
  45. fullvärdigt protein i sojaböner?
  46. ang aspartam insulin
  47. Proteinupptagning
  48. Vad är det för skillnad på majsstärkelse och maltodextrin?
  49. Kvällsmål :o
  50. Tappade vikt när jag minskade överskottsenergin
  51. Tofisk i vatten vs.olja
  52. Vad ska jag äta?
  53. Mera fett eller vaddå?
  54. Kcal/dag
  55. Risi Frutti?
  56. En fråga ang. frukost
  57. En dl havre = 100g?
  58. Mjölk, fil eller yoghurt
  59. Kostschema
  60. 180 graders kost vändning
  61. ökning per vecka???
  62. Nolla en måltid, dåligt?
  63. 2 frågor om protein
  64. syltfråga
  65. Alkohol, negative feedback
  66. Bra eller dåliga måltider?
  67. BULK - synpunkter tack!
  68. hemmagjord ost
  69. Svårt att hålla reda på näringsintaget? Tips!
  70. Bra "godis" under långvarig träning?
  71. energibehov
  72. Torsåsens kycklingfilé
  73. Retinol och Betakaroten
  74. Ramadan?
  75. GI och II på havregr.gröt
  76. olivolja?
  77. mår illa
  78. GI nojja
  79. hur mkt gröt käkar ni på morronen`?
  80. Tips vad jag ska handla till deffen?
  81. har jag fattat rätt?
  82. Havregryns vikt i dl
  83. frukost efter morgonpromenad?
  84. Kvävebalans
  85. Vad äter du för gröna saker?
  86. icas klyftpotatis med skal
  87. Ska man äta sig riktigt mätt?
  88. Sockerarter?
  89. Hjälp mig med min dagliga kost
  90. Havregryn
  91. Näring beroende på hur man lagar ägget.
  92. "Fett och socker gör dig dum"
  93. Hur mkt tonfisk vågar man äta?
  94. Skall på turne..fel mat
  95. Behöver bevis ang. aspartam
  96. Smält ost onyttigt
  97. Förkylning
  98. Hur mkt protein ska jag äta?
  99. Powernap?!
  100. Bok om träningskost
  101. Det här med energiöverskott och tillväxt
  102. Fetter
  103. Tonfisk?
  104. Tungmetaller även i makrill?
  105. Hur högt protein intag per måltid??
  106. Näring i frysta grönsaker?
  107. mystisk relation sötma/kolhydratmängd?
  108. ABCDE-konceptet
  109. Vilket kött äter ni?
  110. Jag har hittat den optimala bulkmaten!!!
  111. Förändra GI/II?
  112. Apetina 3%
  113. GI & II, skillnad?
  114. Matsmältning
  115. Om man inte har matlådan i kylskåp
  116. kolhydratsladdning
  117. Soja mjöl
  118. Kostschema...
  119. Månadens kaloribomb
  120. om kycklingfilé
  121. Koka gröt med proteinpulver?
  122. muskler utan protein?
  123. Minst dåliga onyttigheten
  124. Mat innan sängen
  125. 50-60gr protein?
  126. Havrekli
  127. Energiförbrukning?
  128. Kostschema!
  129. Potatis
  130. Vassle/andra mjölkprodukter-skillnad vid intolerans?
  131. Mat man inte blir mätt av
  132. Artikel om Sockeralkohol, net carbs mm
  133. frågor om gröna linser
  134. Quinine Sulfate?
  135. Sushi Poll!
  136. Jordnötter - gött och bra eller?
  137. Extremt snabb måltid!
  138. energiförbrukning
  139. Naturgodiset=?
  140. När ni säger mörkchoklad
  141. Jag äter fel men HUR mycket fel???
  142. Vad äter ni för mellan mål?
  143. Kalorierik mat
  144. Mänden kalorier för att bibehålla muskelmassa
  145. Vill gå upp i vikt!
  146. Mannagryn Vs. Havregryn
  147. Duger dessa livsmedel?
  148. Nojig
  149. Makrill
  150. Litteratur
  151. Tester på kanske just dina kycklingfileér
  152. Aspartam
  153. Hur ungefärlig är "Uppladdningen"?
  154. Rätt eller fel????
  155. Hur ska jag äta???
  156. Mat vid magsjuka
  157. Allergisk mot fisk?
  158. Hur mycket väger oboy?
  159. Drycker
  160. Mikromat
  161. Äggvitor?...
  162. Hur ofta får ni mat?
  163. Kungskrabborna
  164. Kan man klara sig på mkt protein
  165. Grav lax
  166. För mycket fibrer?
  167. sockerkulör
  168. Frukt och grönsaker!
  169. Mat efter sen träning?
  170. Längd på bulk respektive deff
  171. Behöver råd & tips ang. kost & träning
  172. ½dl oboy - kolhydrater?
  173. fråga om bulk...
  174. VIll byta ut tonfisken mot något annat
  175. Ni som tränar mycket - hur håller ni vikten?
  176. fiberhavregrynsgröt
  177. Hur gör man med kosten om man tränar på kvällen?
  178. Skillnad på potatisar och mos.
  179. sämst på kcal
  180. Torrrostade jordnötter
  181. Behöver lite tips tack!
  182. Hur mycket går ni upp under bulk och hur läng bulkar ni?
  183. Mjöl
  184. Att utesluta mjölkprodukter
  185. Närignsinnehållet i torkad frukt jämfört med färsk frukt
  186. Funderingar kring viktminskning.
  187. Kritisera min kost!
  188. Cashewnötter
  189. Hur länge räcker kolhydraterna?
  190. mixade havregryn
  191. Nya Finax Crunch
  192. Tips med bulk
  193. Tonfisken?
  194. Pepparkakor
  195. Borde man variera köttet?
  196. Rött Kött
  197. Varför??
  198. Det står klart att Socker är nyttigt!!!!
  199. Min kost
  200. Vad är boven?
  201. Bulk
  202. 50-60% av protein vid 1-2 tillfällen
  203. Recept Osv !
  204. ägg, risk för matförgiftning?
  205. gällande kost när man är förkyld
  206. Riskakor
  207. Vad för fett i mjölk?
  208. Överskott och underskott varierat?
  209. kommentarer på mellanmål
  210. operera bort halsmandlarna
  211. Kolhydrater efter träningen
  212. Okokt eller Kokt????
  213. Substitut till Kaffebröd...
  214. Näringslära för högskolan
  215. lökar o svamp
  216. Handla mat
  217. Bo själv + mat :>
  218. Vart hämtas vätskan? glykogensentes mm
  219. Coca Cola = Muskler
  220. Kvällsfika?
  221. Paprika
  222. Förvara ris?
  223. Varför bulka?
  224. Polar Extrem
  225. Jasmineris, hur nyttigt/onyttigt är det?
  226. fil eller yoghurt?
  227. Min mat är tråkig
  228. havregrynsgröt?
  229. Hur mycket protein kan kroppen ta upp och när?
  230. Äter jag för mycket fibrer?
  231. Mixer
  232. raviolli = ok mat?
  233. Efterträningsdrink för lätt tränande nybörjare?
  234. Är gott mellanmål ett bra mellanmål?
  235. Sallad och gurka
  236. Mc donalds
  237. Ärtsoppa
  238. 3-h fönstret
  239. Viktväktarnas karameller.
  240. Hur förklara enklast för litet intag av mat ?
  241. Äggnudlar och GI
  242. Äter jag nog?
  243. Tacos
  244. Yougurt + Rapsolja
  245. Stoppa blodsockerfall
  246. exotic snacks jordnötter
  247. Förvirrad ang. Tuggumi
  248. Tips till polaren som åt grillat kohjärta
  249. Inte diet men ändå viktfråga!
  250. hamburgare