Visa fullständig version : Kost & Näring
- Kalciumöverskott (26 svar)
- Grapefrukt och mediciner (3 svar)
- Svårigheter med frukost -> "Gainer" istället (17 svar)
- Försämrad kvävebalans av aminosyror? (11 svar)
- För eller emot salt? (63 svar)
- Stevia, Sötningsmedel (1 svar)
- Brämhult! (8 svar)
- Hur ska jag räkna ut hur mycket kcal? (11 svar)
- Tips på "nyttiga" lättätna kolhydrater (13 svar)
- Någon som testat dessa produkter? (15 svar)
- Lite funderingar, några svar? (8 svar)
- kolhydrater är ett elände! (16 svar)
- Snabbhet på proteiner (11 svar)
- Var kan jag köpa Guar Gum? (4 svar)
- Big n Juicy på Donken (22 svar)
- Innan frukost + EAA - den bästa näringstajmingen? (13 svar)
- Kcal o att kräkas (10 svar)
- kostens påverkan på fettförbränning (1 svar)
- Morötter (57 svar)
- Flytande frukost (57 svar)
- Nutrilett eller annat? (17 svar)
- Proteinsyntes - forskarrapport (3 svar)
- Näringsinnehåll på fetaost <10% (2 svar)
- Mat + ämnesomsättning (9 svar)
- Näringsberäkning av hamburgemiddag. (57 svar)
- Råa ägg? (33 svar)
- "Sparlåga" (3 svar)
- Östrogen i kyckling? (16 svar)
- måste man skölja quinoa innan kokning? (7 svar)
- Proteinstudie (12 svar)
- Kostschema plus fråga (27 svar)
- Nudlar? (15 svar)
- ost vs smält ost? (14 svar)
- Kycklinghjärta farligt? (15 svar)
- Frågor angående GI. (12 svar)
- Samma mat jämt (9 svar)
- Skumm-piss (7 svar)
- Fibrer i grönsaker? (10 svar)
- Söker bra vitt bröd (8 svar)
- Vad tror ni om en sån dag? (13 svar)
- Hur skulle ni uppfatta mig? (38 svar)
- Klockren näringstajming kring träning (58 svar)
- spelar tid och mängd nån roll (6 svar)
- skillnad på bryggt kaffe och snabb kaffe? (14 svar)
- Hur mycket Pollock egentligen? (3 svar)
- Aptitprofessor: Extrem GI-diet gör dig trögtänkt (48 svar)
- Näringsvärde i Bröd (4 svar)
- Ökad sjukdom och käk (19 svar)
- var i matspjälningssystemet? (11 svar)
- Bulk och deff - Utan styrketräning? (11 svar)
- Ang. SLV's Databas (6 svar)
- Intag av föda efter träning (14 svar)
- Konserver/frysta/kokta grönsaker (8 svar)
- Dygnsbehovet av grönsaker i ett mål (13 svar)
- Vilken värktablett vid prestation? (34 svar)
- Vad ska man tänka på? (22 svar)
- Sänka förhöjda levervärden (24 svar)
- Stressad mage (3 svar)
- Synpunkter angående mitt intag (10 svar)
- kost vid sen träning? (16 svar)
- 100g Cahew om dan - helt ok? (7 svar)
- Protein (4 svar)
- Sköta tänderna på bästa sätt - Hur? (55 svar)
- Karbonat (11 svar)
- Tankar kring mitt mål efter träningen (20 svar)
- Westside mat! (2 svar)
- sockerfri senap? (6 svar)
- proteininnehåll (18 svar)
- Marproblem på natten (28 svar)
- Träna efter att ha ätit dåligt... (3 svar)
- Hållbarhetstid på kokt potatis i kylskåp? (17 svar)
- Grandiosa pizza (liten) (8 svar)
- Minimjölk? (19 svar)
- Hur mycket fett (9 svar)
- Energiöverskott som blir värme? (33 svar)
- Betydelsen av energiintag (19 svar)
- Max hamburgare (39 svar)
- Tappat aptiten under bulk (17 svar)
- Kan jag dricka den? (9 svar)
- Vanillin/Vaniljarom - var köpa? (9 svar)
- Havremjölk (2 svar)
- Pasta vs Ris (25 svar)
- Pulverisering av havre (2 svar)
- Honung! (6 svar)
- Alltid fullvärdigt protein? (4 svar)
- Vad händer med kroppen om den får transfetter i sig varje dag? (13 svar)
- Ämnesomsättning och antal måltider (2 svar)
- STOR skillnad i näringsvärde på Pangasius/Hajmal (0 svar)
- Proteinintaget Kolla (5 svar)
- Fett på morgonen. (30 svar)
- ris vikt i dl (12 svar)
- Grillolja: bra eller uselt fett? (16 svar)
- EAA 3ggr efter träningen eller mat? (8 svar)
- färdigmarinerad fläskfile (4 svar)
- Tugga ordentligt = stor betydelse (26 svar)
- Operation - större näringsbehov? (5 svar)
- Tror att jag är känslig mot laktos... (31 svar)
- Samma måltider varje dag. (15 svar)
- Hur mycket energi för att öka 1 kg muskler/fett? (45 svar)
- ProteinKvalité i tonfisk (11 svar)
- Kolhydratsinlagring/intag (19 svar)
- Skillnaden i torkade bananer? (5 svar)
- Havregryn eller havregrynsgröt? (15 svar)
- Fetma-gen. Artikel i SvD (17 svar)
- sötningsmedel?? (10 svar)
- näringslära (18 svar)
- Bar? (0 svar)
- Ni som jobbar och "lunchar" ute (19 svar)
- Sjuk, vad gör ni (22 svar)
- Antiinflammatoriska medel som inte är NSAID (19 svar)
- Jag skulle behöva råd/hjälp... (8 svar)
- Mellanmål (3 svar)
- Glukos, fruktos eller protein (3 svar)
- Proteinrik, klar, vätska? (10 svar)
- Hur noggranna är ni med er kost? (49 svar)
- Omega 3 (16 svar)
- Skräp under bulk från byggarperspektiv? (11 svar)
- Kommentarer till mitt gyms kostrekommendationer? (26 svar)
- Vad ska man äta när man är sjuk? (7 svar)
- Erfarenheter av Remeron och ökad aptit? (6 svar)
- Viktökning på rätt sätt (14 svar)
- Jusup Wilkosz nya kostalternativ-Go Greens olika färdiglagade produkter (2 svar)
- Vart köper jag vetgroddolja?? (7 svar)
- Vad händer med min vikt?! (36 svar)
- Viktökningen. (3 svar)
- Spelar det någon roll varifrån kalorierna kommer? (14 svar)
- Proteinöverskott - Teori (3 svar)
- Om man ligger i kaloribalans vad ger träning för effekter? (20 svar)
- Någon som känner till V-Power Energy Drink ("Red Bull" med dextros)? (9 svar)
- Nötter? (14 svar)
- Kcal Kvar (6 svar)
- Kcal i en st äggvita? (2 svar)
- Protein+kolhydrater efter träning vid viktnedgång (5 svar)
- Någon som fått barn och toppat formen igen? (4 svar)
- Insulintopp dagen efter träning (10 svar)
- Fördelning - Problem (7 svar)
- Hur ska man äta under en dag? (4 svar)
- vitaminer? (6 svar)
- Hårt eller mjukt bröd? (17 svar)
- träna träna träna, stress, MAT, lat (6 svar)
- Aminosyror, vassle och insulinfrisättning (7 svar)
- Nästintill fettfritt mål mat 1h efter gympass? (9 svar)
- Vitt bröd och snabbmakaroner, varför är det dåligt? (14 svar)
- Jag behöver tips från alla håll och kanter!:) (8 svar)
- näringsinnehåll i dijonsenap? (6 svar)
- Kurs i näringslära? (6 svar)
- För lite protein resulterar ihop med styrketräning? (30 svar)
- Iq och nikotin (2 svar)
- hur mycket kaffe? (39 svar)
- Potatissallad? (8 svar)
- Bröstcancer av proteinrik mat? (1 svar)
- fet mat=mycket kalorier? (2 svar)
- förändras energibehovet när man är sjuk? (7 svar)
- Varför går jag inte ner? (9 svar)
- Kan aspartam orsaka diabetes på lång sikt? (1 svar)
- Insulintopp pga sötningmedels (1 svar)
- Coca cola light - ~noll kalorier? (25 svar)
- gott med järn trots ej-kött-ätare och anorektiker? (16 svar)
- Protein efter träning - tumregel? (4 svar)
- Kostcirkel att skriva ut? (15 svar)
- Proteinpulver i gröt (8 svar)
- Omega-3 och efterätter (2 svar)
- Vilket smör? (141 svar)
- Vad att äta efter träningen istället för gainer? (1 svar)
- Honung - underskattat sötningsmedel? (16 svar)
- "Maximal fettförbränning..." Tillskott? (15 svar)
- Fråga kring grönsaker i allmänhet (17 svar)
- Vad bör man först och främst få i sig efter ett kondispass? (79 svar)
- Omega 3 får fortsatt stöd i ny forskning (2 svar)
- Det är dags att vi slutar diskutera dieter och tittar på evolutionen istället (267 svar)
- Kex o fett o nytt (4 svar)
- Quorn vs. Kyckling (6 svar)
- 1 matsked olja väger!? (12 svar)
- Näringsvärden (9 svar)
- Coke Zero? (41 svar)
- Gram X Kilo (5 svar)
- Keso Fiber (26 svar)
- cashewnötter, kcal / 100g? (7 svar)
- få bort hud på magrutorna (13 svar)
- En jäkla fylla (20 svar)
- Apelsin (26 svar)
- Fettupptag efter träning? (24 svar)
- Äta efter Gainern? (15 svar)
- Kycklingfiléundersökning - alla märken på den svenska marknaden! (20 svar)
- utlandssemester och ökat kaloriintag (28 svar)
- Glykogenanvändning (9 svar)
- russin för hela slanten (4 svar)
- Operation (18 svar)
- Chili/jord-nötter (14 svar)
- Enzymer protein (1 svar)
- fråga ang miljögifter i fisk (25 svar)
- "Gömd" näringsbrist (6 svar)
- Kolesterolvärde? (4 svar)
- Protein i pasta - kompletteras med vad? (8 svar)
- Kaloriöverskott från bränt fett? (4 svar)
- Kyckling sallad!? (4 svar)
- Proteinupptag? (11 svar)
- Vatten (5 svar)
- sömn problem (4 svar)
- ägg gulan? (17 svar)
- Hungrig (8 svar)
- Ketchup! (29 svar)
- En fråga om fett? (12 svar)
- Aktinsdiet ökar risk för tidig död och hjärt- och kärlsjukdomar (28 svar)
- Dålig i magen av frukost (3 svar)
- kostplanering före/efter träning (2 svar)
- Kolhydratsplacering (10 svar)
- Överskott (3 svar)
- Frågor om proteinbalans, kasein, vassle och EAA. (7 svar)
- Bra eller dålig diet? (18 svar)
- Varför blir man mindre mätt på potatismos än ex kokt potatis? (36 svar)
- Är jag på rätt spår? (10 svar)
- proooblem! (12 svar)
- Innehåll i majs (7 svar)
- ABSolute vegetarian protein (3 svar)
- Två frågor (1 svar)
- Vad är bulk? (15 svar)
- Livsmedelsdatabasen (4 svar)
- Pizzapalatset (48 svar)
- Kcal i tuggummi? (7 svar)
- Påskgodis! (33 svar)
- Excel mall i office 2007 (2 svar)
- Deff och grillat - går de ihop? (18 svar)
- Popcorn?! (7 svar)
- Näringsinnehåll i Nötfärs 10%? (8 svar)
- Bra val av daglig mat??? (71 svar)
- Media - en ondska? (25 svar)
- Spagetti och köttfärs-shake (25 svar)
- spaghetti (3 svar)
- Hjälp med min kost (4 svar)
- Kaffe (30 svar)
- Fråga om fett (64 svar)
- Ey yo värsta maten! (16 svar)
- syraangrepp på tänderna. (35 svar)
- cola light/zero asparatam (41 svar)
- Vänligen, Hjälp & Tips ang. min kosthållning (5 svar)
- Diet med mycket fett (2 svar)
- Uträkningar!! (13 svar)
- söt smak i munnen? (7 svar)
- Vad är den bästa maten under Deff... (28 svar)
- Felräkning? Fullkornspasta okokt vikt vs kokt vikt (5 svar)
- Oldie but goldie. (1 svar)
- Havrekex (12 svar)
- vad för mat :S? (1 svar)
- för lite mat? (7 svar)
- Norrmalms Rökt Skinka Tunna Skivor (7 svar)
- Bli av med sötbegäret? (19 svar)
- Olika tidpunkter, olik förbränning? (1 svar)
- Omega 3 - överskattat? (39 svar)
- Kesella! (27 svar)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.