Visa fullständig version : Kost & Näring
- Större kaloriförbrukning och fettoxidation av att hoppa över frukost (2 svar)
- En Månad utan gluten, mjölk och citronsyra (6 svar)
- Sodavatten istället för vatten under träning? (17 svar)
- RDI av protein leder till muskelförlust hos äldre (0 svar)
- Vad väger er mat? (6 svar)
- Gäller kalorierna för frysta eller kokta grönsaker? (3 svar)
- Katabolism av förändringar av syra/basbalansen i blodet (4 svar)
- Vågar man äta ICA Basic kvarg? (11 svar)
- Effekt av proteintajming över dagen på muskelmassa och styrka (5 svar)
- Någon näringsmässig skillnad på eldorados frysta grönsaker och dyrare märken? (18 svar)
- Nyss ätit kvarg som stått i rumstemperatur månader (26 svar)
- Leverskador av läskeblask och aspartam (40 svar)
- Hjälp o lägga upp kosten, konstiga jobbtider (6 svar)
- Näring de närmaste timmarna efter träning (10 svar)
- Podcast om protein (1 svar)
- Aspartam och spermieskador (13 svar)
- suketter eller socker vad är bäst? (8 svar)
- Hur kan ni bara äta 1-2 gånger per dag eller fasta? (42 svar)
- Hur ofta äter du när du deffar och gymmar varje dag? (13 svar)
- Protein pulser på natten (13 svar)
- Ägg och kardiovaskulär risk (0 svar)
- Metabola och kognitiva effekter av torkat äpple (1 svar)
- Vitamin D från hela ägg effektivare än samma mängd vitamin D från tillskott (0 svar)
- Kött, ägg och risk för diabetes typ 2 (1 svar)
- Kaffe och risk för prostatacancer (0 svar)
- 1.6 gram protein per dygn maximerar proteinbalansen hos styrketränande (4 svar)
- Påverkan på endotel funktion av socker och sötningsmedel (9 svar)
- Mjölk effektivare än sportdryck för återhämtning efter träning (10 svar)
- Större tillväxt av proteinintag mellan måltiderna (0 svar)
- Vassle två timmar efter en lågproteinmåltid upprätthåller aminosyretillgängligheten (0 svar)
- Större stimulans av proteinsyntesen av hela ägg än av äggvita (25 svar)
- Köper ni nått inte på affärn? (28 svar)
- Kalorier och tidsuppfattning (0 svar)
- Kost, träning och immunförsvar (2 svar)
- Akut! Färsk kycklingfile efter sista förbrukningsdatum! (7 svar)
- Olika sorters protein och risk för diabetes typ 2 (0 svar)
- Animaliskt protein och fettlever (0 svar)
- Om du bara skulle äta kycklingfile, hur många krävs för att hålla dig utan mat i 6h? (33 svar)
- Vilka kycklingfileer köper du ifrån? (33 svar)
- Beräknad Kaloriförbrukning av Fitbit/pulsmätare (2 svar)
- Periodisk fasta, dubbla träningspass (17 svar)
- 50% Av kcal intaget från vetemjöl? (18 svar)
- Snabbt eller långsamt protein efter träning? (0 svar)
- Nyfunnen studie visar att 40 års fettrekommendationer varit felaktiga (8 svar)
- BCAA och hjärnan (0 svar)
- Filé av oxé (2 svar)
- Kompis länkade artikel om vetegrässhottens fördelar - stämmer något av detta? (3 svar)
- Kroppfett och testosteron (6 svar)
- Antioxidativa effekter av getmjölksprotein (0 svar)
- Ketogen kost skapar sköldkörtelstörningar (21 svar)
- Bristningar.. vad ska jag göra? (2 svar)
- Blir trött av havregryn? (6 svar)
- Boktips gällande hur tillagning, behandling av livsmedel påverkar näringsvärde? (7 svar)
- Effekt av lågkalorisötningsmedel och kalorifria sådana på blodsockerreglering (7 svar)
- Mängden lysin i melonkärnor? (0 svar)
- Muskelltillväxt med ketogen kost jämfört med högkolhydratkost hos styrketränande (0 svar)
- Macros på denna måltid? (2 svar)
- Färsk frukt och diabetes (0 svar)
- Lika bra resultat av nötköttsprotein, kycklingprotein och vassleprotein efter träning (0 svar)
- Ketogen kost förbättrar prestation och kroppssammansättning hos CrossFit-tränande (23 svar)
- Koffein och påverkan på stress (4 svar)
- Läskeblask under uppväxten skapar social aggression och inflammation i hjärnan (0 svar)
- Metabola effekter av aspartam i vuxen ålder (5 svar)
- Går det att frysa ner gravad lax (1 svar)
- Mifu (10 svar)
- Är kött från animalier nödvändigt för bäst muskelbygge? (27 svar)
- Födointag före träning påverkar fettvävnadens genuttryck negativt för fettförlust (7 svar)
- Pizza (12 svar)
- Ingen minskad mortalitet med vegetarisk kost (1 svar)
- Extra protein behövs inte för att återfå förlorad muskelmassa efter kalorirestriktion (0 svar)
- Högt eller lågt GI före träning (0 svar)
- Behöver lite hjälp med min kost... (3 svar)
- Inflammatorisk kost och risk för depression (1 svar)
- Hur hälsofarligt är det att pendla i vikt? (3 svar)
- Korsblommiga grönsaker och risk för lungcancer hos icke-rökare (1 svar)
- Inflammatorisk respons av högfettfrukost hos unga och gamla (0 svar)
- Två stora måltider jämfört med sex små för typ 2-diabetiker (1 svar)
- Ingen skillnad på påverkan på blodsockret över dygnet av socker eller sötningsmedel (0 svar)
- Proteinbalans efter fysisk aktivitet med eller utan proteinintag hos barn (3 svar)
- Glutenkänslighet visat över lång tid (3 svar)
- Kaninöron - en delikatess (0 svar)
- Kalorifria sötningsmedel driver in socker i fettcellerna och ökar fettbildning (40 svar)
- Att utesluta mjölk ur barns kost ökar risken för näringsbrist och försämrad tillväxt (4 svar)
- Ketogena dieter för cancerpatienter (0 svar)
- Äta rå broccoli? (9 svar)
- Väldigt liten effekt på kroppssammansättning av 28 dagars periodisk fasta. (6 svar)
- Glukos + fruktos för optimal återhämtning (5 svar)
- Svart te och muskulär hypertrofi (1 svar)
- Det här med råa ägg igen (3 svar)
- Är mjölkprodukter bra ? (10 svar)
- Stevioglykosider väl studerat? (19 svar)
- Inga bevis för sockerberoende (2 svar)
- Saltintag (23 svar)
- Saltbrist –*är detta verkligen möjligt?? (16 svar)
- Är olja ett bra och nyttigt livsmedel? (43 svar)
- Kaffeextrakt inhiberar adipogenes i preadipocyter (2 svar)
- Frågor och svar med Kevin Tipton om protein (32 svar)
- Tråden för dumma frågor (3554 svar)
- Magnesium och kalcium ratio? (1 svar)
- Hur får jag motivation att låta bli socker? (25 svar)
- Behövs protein innan sänggående för att maximera hypertrofi? (16 svar)
- Negativa effekter av att hoppa över frukost hos skolbarn (0 svar)
- Negativ påverkan på endotel funktion av energidryck (1 svar)
- Födointag före träning påverkar fettvävnadens anpassning till aktiviteten (0 svar)
- Man blir tjock av att äta för mycket (15 svar)
- Hjälp mig sätta ihop ett efter-träningsmål för att bevisa en poäng! (3 svar)
- Några problem med att "överäta" potatis? (17 svar)
- Tips på kost/träning rätt väg (4 svar)
- Näringsvärdet i grönsaker då och nu? (16 svar)
- Börja äta hela bananer (14 svar)
- rödbetor nitrat (1 svar)
- Metabola effekter och substratoxidation efter överätning med 40 % över kaloribehovet (0 svar)
- Undvika färsk kyckling? (17 svar)
- Kolhydratrika middagar och kvällsmål bör undvikas för god blodsockerkontroll (7 svar)
- Dietära faktorers relation till hjärt-/kärlsjukdomar och diabetes (1 svar)
- Effekt av kurkumin och piperin på muskelnedbrytning efter träning (0 svar)
- Alkohol är av ondo men? (17 svar)
- Vi pratade bröd innan? (10 svar)
- Balans eller svagt underskott (1 svar)
- kostschema ung dam (14 svar)
- Fasta kan bota diabetes (16 svar)
- Effekt av nitratrik rödbetsjuice på prestation över långa och korta distanser (6 svar)
- Effekt av kolhydrat- och proteinintag under konditionsträning på upplevd ansträngning (0 svar)
- Fryst broccoli, spenat, bär och ärtor t ex? (23 svar)
- "Lätta" 500Kcal? (10 svar)
- beräkning av Kcal, prot, kolh, fett (4 svar)
- Det här med att ta en proteinshake efter träning? (29 svar)
- Kostupplägg, helvegansk utan tillagning (frukt, nötter, grönsaker). Önskar förslag oc (17 svar)
- Har förkokta rödbetor samma effekt på uthållighet som råa? (13 svar)
- BPA-fri plast ger andra hormonella, och kanske värre, störningar (253 svar)
- Vad saknas? (10 svar)
- Energibehov vid skada/läkning (0 svar)
- Alkohol och hjärtsjukdom - hur mycket är för mycket? (0 svar)
- Viktuppgång utan större midja (1 svar)
- Vill äta mer hälsosamt och söker tips (10 svar)
- Effekt av kronisk kalorirestiktion på kroppssammansättning hos icke överviktiga (21 svar)
- Svårare att bli fet av protein? (2 svar)
- 800 gram frukt och grönsaker om dagen (88 svar)
- Tomater och risk för hjärt- och kärlsjukdom (0 svar)
- hur mycket protein? (45 svar)
- Post workout godis (5 svar)
- Coca-Cola räddar liv (4 svar)
- Byta ut 2 av tre mål mat mot smoothie (23 svar)
- Sukralosexponering utan medvetet sukralosintag (0 svar)
- Gör hög energibalans att kroppen kräver mer vätska? (9 svar)
- Lågfett mer effektivt för viktnedgång enligt metaanalys (0 svar)
- Effekt av en ketogen diet utan kalorirestriktion på prestation & kroppssammansättning (9 svar)
- Upprätt ätande ger större muskeluppbyggnad än liggande (23 svar)
- Skillnader i kroppssammansättning efter 8 veckors intag av olika protein (1 svar)
- Hur ska man väga maten för rätt värden? (4 svar)
- Titandioxid försämrar tarmens näringsupptag och skadar dess celler (7 svar)
- Cheat day/Cheat meal, Mat eller "skräp"? (10 svar)
- Fem dagars fasta per månad förbättrar en rad hälso- och åldersrelaterade markörer (11 svar)
- Aspartam och neurofysiologiska symptom (40 svar)
- Svält under fosterstadiet hämmar muskelbyggandet - antagligen för livet (0 svar)
- Frågor om godis (9 svar)
- Sojabönor - onyttigt? (9 svar)
- Räkor (4 svar)
- Mjölkintag och risk att dö i förtid (8 svar)
- Tips på Alg omega 3 och B12 tillskott (6 svar)
- Vad saknar jag i min nuvarande diet? (20 svar)
- hjälp med kaloriintag /kost (1 svar)
- Pastöriserad juice (3 svar)
- Östrogen i vanlig svensk mjölk? (1 svar)
- Kalorier i Blå Band Gräddsåd blandat med vatten? (3 svar)
- Mjölk och risk att dö av prostatacancer hos svenska män (21 svar)
- Ser man olika ut varje gång man blir fet? (7 svar)
- 10.000 kalorier? (37 svar)
- Leverskador av aspartam (3 svar)
- Vad bryter egentligen fasta? [Filmklipp] (3 svar)
- Keto för cancer (30 svar)
- Vad är oligosackarider? (6 svar)
- Studier & artiklar på fett och kolhydraters betydelse (8 svar)
- Linfröolja (2 svar)
- Nybörjarfråga ang matproportioner (13 svar)
- Effekt av ägg- eller grötfrukost på LDL/HDL-balans och mättnad (1 svar)
- RDI natrium (8 svar)
- Proteinbehov för kroppsbyggare på vilodagar (3 svar)
- Överätning av protein, fylls glykogendepåerna på i ketos? (4 svar)
- Jobba i livsmedelsbranchen? (7 svar)
- Kolhydrater - kan någon förklara? (36 svar)
- Tips på bra/enkla mellanmål (34 svar)
- Kostomläggning effektiv behandling för depression (14 svar)
- Ingen aptit när man är kär? (15 svar)
- Upplägg (1 svar)
- Broccoliskott, vart hittar man dem? (9 svar)
- Påverkan på upptag av mineraljoner av aspartam (1 svar)
- Hjälp en nybörjare (2 svar)
- Inga effekter av att lägga till 54 gram kaseinprotein på morgonen eller kvällen (21 svar)
- Går inte upp trots mycket mat! (108 svar)
- Smältbarhet och GI för ris, vete, tapioka, majs och potatis (0 svar)
- Öka muskelmassa samtidigt som man går ner? (16 svar)
- Bjäst/näringsjäst - super food? (19 svar)
- "PWO" mat? (18 svar)
- Räkna kalorier,. Ser mitt upplägg bra ut ? (3 svar)
- Antal protein, kolhydrater etc? (1 svar)
- Speltmjöl - snabb eller långsam kolhydrat? (2 svar)
- Rostade pumpakärnor med lågt kolhydratinnehåll (6 svar)
- Hur är det med wokgrönsaker? (6 svar)
- Mörkröda prickar på lever (2 svar)
- Kosthållning for Dummies? (4 svar)
- Ökat kolhydratintag utan samtida minskning av proteinintaget ökar FGF21-utsöndring (0 svar)
- Matschema 4000kcal (75 svar)
- Vilka vitaminer och mineraler går jag miste om? (33 svar)
- Binder socker och/eller mjöl vätska? (6 svar)
- Hjälp att tyda text, innehåller detta transfett? (2 svar)
- Yoghurt och kroppsvikt (1 svar)
- Ett intag av mättat fett tillräckligt för negativ påverkan på leverfett (24 svar)
- Laktos (13 svar)
- Effekt av två dygns fasta på hjärnaktivitet, kognition och humör hos tyngdlyftare (3 svar)
- Kostupplägg för att öka i muskelmassa och styrka (8 svar)
- Cykla kcal intag varje dag? (6 svar)
- Hållbarhet av sås i kyl (2 svar)
- Ökad risk för diabetes av att salta maten (0 svar)
- Kronisk kalorirestriktion ökar livslängden och förbättrar hälsan (19 svar)
- Effekter av periodisk fasta på glukos- och fettmetabolism (6 svar)
- Hur mycket längre håller inlagd sill? (0 svar)
- Dietära fettsyror och inflammationer (0 svar)
- Tillskott av fiskolja vid amning kopplat till barnets längd och blodtryck i tonåren (2 svar)
- Kalcium hämmar biotillgängligheten hos lykopen (1 svar)
- Koffein och koncentrationsförmåga (1 svar)
- Fettlever. (3 svar)
- Överkonsumering av diverese matvaror (46 svar)
- Pulverdiet? (16 svar)
- Olika syror och tandhälsa, spelar det roll? (6 svar)
- Dags att omvärdera mängden tillgänglig energi i makronutrienter (0 svar)
- Tänkte att ja skulle "deffa" lite, men har frågor! (17 svar)
- Kaffe eliminerar träningens blodtryckssänkande effekter (0 svar)
- Prestationsförbättringar av bestämt vätskeintag jämfört med drickande efter behag (0 svar)
- Mycket gaser vid vegetarisk kost (39 svar)
- Fiskintag och risk för hjärntumörer (0 svar)
- Fasta reducerar viskeralt kroppsfett, medan återinlagringen sker subkutant (27 svar)
- Tylakoider reducerar kroppsfettmängden och fettcellstorleken (2 svar)
- Kurkumin - påstådda hälsobefrämjande effekter och andra fantasier (0 svar)
- Att äta middag tidigt ökar fettförbränningen (1 svar)
- Hjälp med bulk (21 svar)
- Ett ägg per dag är bra. Tre ägg per dag är bättre. (24 svar)
- Hålla hungern i schack och ämnesomsättningen hög genom att äta ofta? (9 svar)
- Protein per kilo kroppsvikt. (2 svar)
- Mjölkprodukter och depression (1 svar)
- Mycket havregrynsgröt (1 svar)
- Lite protein (4 svar)
- hur ligger det till med net carbs? (2 svar)
- Lunch ute vid deff (13 svar)
- Fråga ang. nötter och frön o dess kalorier (14 svar)
- Större proteinsyntes vid intag av 40 g jämfört med 20 g vassleprotein (6 svar)
- Anti Oxidants i Grapes? (1 svar)
- Nybörjare (5 svar)
- Palmfett (15 svar)
- Min kost? Tips för deff? (19 svar)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.