Citat:
Ursprungligen postat av Hercoles
Du behöver inte kvarg när du bulkar 
Annars är naturell lättyoghurt en bra motsvarighet smakmässigt, dock inte lika mycket protein.
|
Citat:
Ursprungligen postat av dekkan
Under bulk trycker ja sällan i mig kvarg man får i tillräckligt med protein från maten.
|
Fast jag har jäkligt svårt att få i mig både tillräckligt mycket kalorier och protein, vår familj äter typ djupfrysta pommes frites med korv o annan sådant som inte är särskilt rikt på protein. Samt att jag orkar inte äta så mycket på en gång så jag är väldigt beroende av få i mig olika sorters mellan mål. 250g är ju typ 15g protein och 350 kalorier så det hjälper mig väldigt mycket för jag har otrolig brist på annat att äta utan att spendera 30 min i köket att tillaga något mellan mål...
Citat:
Ursprungligen postat av Jeml
äter du 10%ig kvarg? fan vad onödigt.
Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2
|
Utveckla?
Citat:
Ursprungligen postat av spoon
Kanske mat? Kött och potatis gillar jag. Jobbigt att bulka på kvarg.
|
Alltså ärligt nu ska jag låta lite grinig... Har bara tränat i 3 månader nu men jag spenderar nästan varje dag på något träningsforum och det känns som att kvarg lovordas som Gud själv varje dag men när jag öppnar en tråd om kvarg då är det minsann allihopa som tycker kvarg är något ont.
Det är inte så att jag lever på kvarg utan jag käkar typ en 250g bunke om dagligen, ett par gånger per vecka, och nu när jag ser att alla affärer i min närhet verkar ha slut på det så kom jag hit för att få förslag på vad man skulle kunna ersätta kvargen med för det finns ju typ 10 olika sorter liknande produkter och eftersom jag ännu inte har superkoll på det här med kosten så ville jag veta ifall det fanns någon extra bra eller extra dålig sådan produkt. /långmening
(och om det inte framgick att jag endast ville ha alternativ som påminner om kvarg så ber jag om ursäkt för ovanstående, kan dock inte redigera min ursprungliga post tyvärr...)