Citat:
Ursprungligen postat av King Grub
Det är bara att söka på skinka. Näringsvärdet förändrar inte ju inte direkt bara för att någon skurit skinkan i skivor.
|
kcal:
Flintastek gris m svål rå 100 0 800
191 0 13,0 0,57 0 1,48 6 62
Italiensk lufttorkad skinka gris 100 0 1026
245 1,5 12,3 0,24 0 1,13 14 1839
Skinka fransyska gris 100 0 421
100 0 2,3 0,57 0 1,45 6 66
Skinka gris konserv inkl 8-11% gelé
100 0 422 100 0 3,0 0,63 0 0,70 15 900
Skinka innanlår gris 100 0 420
100 0 1,8 0,57 0 1,45 6 66
Skinka ytterlår gris 100 0 516
123 0 4,9 0,57 0 1,36 6 66
Skinkstek gris stekt fryst u steksky 100 0 687
164 0 6,4 1,00 0 1,50 9 475
Vilken av dessa är rätt tror ni? Jag är sämst på matvaruprodukter och vad det egentligen är...