Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Matlagning & Recept

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2013-06-11, 10:09   #1
heljis
Registered User
 
heljiss avatar
 
Reg.datum: Oct 2004
Ort: Katrineholm
Inlägg: 306
Hemmagjort yoghurtöverdrag

Tjena,

håller på och experimenterar med hemmagjorda bars, något jag tycker är jättekul. Många recept har chokladöverdrag, men jag skulle vilja testa yoghurtöverdrag istället. Nyttigare (?) och gott Jag tänker mig något i stil med överdraget på Goodlife Blueberry Delight-baren om någon testat den.

Är det någon som har ett bra recept? Vill gärna att den ska hålla sig "stel" även i rumstemperatur, åtminstone ett tag.
__________________
Mvh. Martin

Aldrig Vila!
heljis är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2013-06-11, 10:56   #2
Mickee
Registered User
 
Mickees avatar
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Varberg
Inlägg: 6 168
Vet inte om det riktigt är detta du är ute efter men här kanske kommer lite tips / inspiration:

http://www.kolozzeum.com/forum/showp...postcount=1771
__________________
Journal: Jodå, så att...
Instagram: Mickeee90
170-122,5-220
Mickee är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2013-06-11, 10:57   #3
Reaper123
Registered User
 
Reaper123s avatar
 
Reg.datum: Jan 2011
Inlägg: 7 688
Om du vill lyckas med det sistnämda har jag verkligen inga som helst tips...

Men funkar ypperligt att "doppa" i yoghurt och sen slänga in frysen, men blir ju likt glass mjukt i rumstemperatur rätt omgående tyvärr!
__________________
Viktutveckling: 090328: >140 | 091201: 127 | 100601: 121 | 100801: 110 | 101229: 105 | 110728: 88 | 110830: 96 | 120102: 93.3 | 120531: 85.8 | 120807 91.1 | 121114: 82.2 | 130313: 88.2 | 130630: 83.7 | 2014-01-26: 88 | 2014-05-09: 80.6
Min mat och träning: No dieting just living - Till death do us part! samt blogg & receptsamling hittar ni här! quattrojimmy @ Instagram. Smaktest av glass hittar ni här!
Reaper123 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2013-06-11, 11:52   #4
Mickee
Registered User
 
Mickees avatar
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Varberg
Inlägg: 6 168
Såg att jag inte hade med tillvägagångssättet i min länk så här kommer en till:

http://bloggaromtraning.se/roethlisb...proteintoppar/

Tack vare att man värmer upp cream cheese och sen låter det kylas ner igen med yoghurten borde det hålla sig lite mindre kladdig i rumstemperatur.
__________________
Journal: Jodå, så att...
Instagram: Mickeee90
170-122,5-220
Mickee är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2013-06-12, 08:59   #5
heljis
Registered User
 
heljiss avatar
 
Reg.datum: Oct 2004
Ort: Katrineholm
Inlägg: 306
Tack för era svar. Jag ska testa ditt recept Mickee, det såg väldigt gott ut. Ska försöka få tag på 5% philadelphia... Om livsmedeldatabasen har rätt är det ju nästan som kvarg i proteininnehåll
__________________
Mvh. Martin

Aldrig Vila!
heljis är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 02:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)