Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Matlagning & Recept

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2009-10-06, 18:48   #1
Benzza
Registered User
 
Reg.datum: Jul 2009
Inlägg: 45
Baka med protein?

Funderade på att göra en kesokaka och då ha i lite extra protein, och det jag har är dietfuel.
Men har läst att protein ändras på molekylnivå när man hettar upp det, så min fråga är är det helt meningslöst att ha i lite protein eller ska jag satsa på att köpa bakepro?
Benzza är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-10-09, 23:42   #2
Tolkia
Moralistmoderator
 
Tolkias avatar
 
Reg.datum: Aug 2003
Ort: Lycksele
Inlägg: 15 502
Svar kanske fås här: http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=137241

Vissa sötningsmedel tål inte värmen och tappar smaken eller börjar smaka dåligt.
Tolkia är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 10:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)