Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2009-02-07, 15:11   #1
Kapten A
Registered User
 
Reg.datum: Nov 2008
Inlägg: 81
Stekt närningsinnehåll

När jag kollade upp innehållsförteckningen för fläskfilé stod det följande på protein per 100 gram.

Protein: 20.6g (ostekt)

Protein: 28.0g (stekt)

Hur kommer detta sig?

Visserligen så försvinner väl en del vatten och liknande när man steker köttet, doh!
Kapten A är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-02-07, 15:13   #2
Ola Wallengren
Registered User
 
Ola Wallengrens avatar
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Göteborg
Inlägg: 2 688
Ja, just det. Vattenförlust.
Ola Wallengren är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-02-07, 15:25   #3
KaptenKnäsvag
tunnast här sen 2007
 
KaptenKnäsvags avatar
 
Reg.datum: Apr 2007
Ort: Norrköping
Inlägg: 1 653
Proteinhalten ökar procentuellt då andra substanser försvinner vid tillagning.
__________________
Kapten Knäsvag!'
En journal?
KaptenKnäsvag är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 12:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)