Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Diet, Deff & Fettminskning

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2006-10-07, 17:58   #1
zpliffen
Registered User
 
Reg.datum: Mar 2006
Inlägg: 56
Hur ska man väga maten?

Om jag tillexempel vill väga kyckling med skinn ska jag väga det med ben och allt eller måste jag ta bort köttet och lägga det på vågen för att få reda på exakta kcal? Och man väger väll maten när man har lagat det eller?
zpliffen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-10-07, 18:00   #2
King Grub
Chefsarkitekt Oljebyxor
 
King Grubs avatar
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Norrtälje
Inlägg: 78 407
Siffrorna i näringstabeller och på förpackningar gäller alltid otillagat tillstånd, om annat inte uttryckligen anges.

Och dom gäller ätlig vara, dvs du får ta bort ben och annat först.
__________________


Angående PM-rådgivning!
King Grub är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 19:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)