2006-07-15, 19:17
|
#1
|
Registered User
Reg.datum: Oct 2005
Inlägg: 1 045
|
Pollock
Hej,
Jag söker tipspå hur man gör pollocken rikare på bra fett. Testade att dränka den i olivolja igår.
Så jag söker tips hur man gör firren lite fetare.
__________________
”The feds have crawled so far up my ass I can taste brulecreme”
|
|
|
2006-07-16, 17:02
|
#2
|
Registered User
Reg.datum: Apr 2006
Ort: Sverige
Inlägg: 5 022
|
kan bli svårt, men prova med nån fet sås på sidan om
__________________
Citat:
Ursprungligen postat av King Grub
LCHF är för tjockisar som inte vill träna.
|
|
|
|
2006-07-16, 17:04
|
#3
|
Oh la la
Reg.datum: Dec 2005
Inlägg: 1 833
|
Dubbelpanera (dvs vänd den först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd) och stek den därefter.
Gör en gryta med den med smör som bas att bryna i.
mvh
__________________
YES, I AM A MODEL!
|
|
|
2006-07-16, 17:12
|
#4
|
Banned User
Reg.datum: Aug 2005
Ort: middleROCK
Inlägg: 9 532
|
Dra på lite rapsolja
Edit: Ät den med något fett annars. Typ avocado eller nötter ? wtf! Pollock kan man mixa med allt
|
|
|
2006-07-16, 18:08
|
#5
|
Registered User
Reg.datum: Mar 2004
Inlägg: 2 116
|
Lite OT men vad kostar pollock? Vad smakar pollock? Vad den smakar beror väl på men påminner "grundsmaken" om nånting?
|
|
|
2006-07-16, 18:09
|
#6
|
Oh la la
Reg.datum: Dec 2005
Inlägg: 1 833
|
Citat:
Ursprungligen postat av Max
Lite OT men vad kostar pollock? Vad smakar pollock? Vad den smakar beror väl på men påminner "grundsmaken" om nånting?
|
Det är inte dyrt, har ingen exakt prisuppgift. Köp och testa.
mvh
__________________
YES, I AM A MODEL!
|
|
|
2006-07-16, 18:13
|
#7
|
Registered User
Reg.datum: Mar 2004
Inlägg: 2 116
|
Får väl göra det, finns iaf snuskigt många recept att välja på här.
|
|
|
2006-07-16, 18:19
|
#8
|
Oh la la
Reg.datum: Dec 2005
Inlägg: 1 833
|
Citat:
Ursprungligen postat av Max
Får väl göra det, finns iaf snuskigt många recept att välja på här.
|
Jepp, personligen gillar jag grytor gjorda på pollock!
Gött, proteinrikt samt nyttigt.
mvh
__________________
YES, I AM A MODEL!
|
|
|
2006-07-16, 18:50
|
#9
|
Banned User
Reg.datum: Aug 2005
Ort: middleROCK
Inlägg: 9 532
|
Pollock smakar som något gud skänkt ifrån ovan med ett stort leende på läpparna. Kostar 13.90 ala 400 gram på willys. It owns i tell you.
|
|
|
2006-07-16, 18:52
|
#10
|
nöff nöff, tut tut!
Reg.datum: Dec 2004
Inlägg: 3 808
|
Det är väl nästan en av de billigaste proteinkällorna? Fan Euroshoppers går på 15 spänn tror ja, det är väl nära 120 gram protein i ett stort block...
|
|
|
2006-07-16, 19:49
|
#11
|
Registered User
Reg.datum: Oct 2004
Inlägg: 746
|
Majonäs såklart!
potatis, pollock o frysta grönsaker i en matlåda och så in i micron en kvart. Ös på med (lätt)majo och du är i himmelriket.. eller ja nära nog
|
|
|
2006-07-16, 19:51
|
#12
|
Fluortanten
Reg.datum: Jan 2003
Inlägg: 4 178
|
Citat:
Ursprungligen postat av Tenzu
Majonäs såklart!
potatis, pollock o frysta grönsaker i en matlåda och så in i micron en kvart. Ös på med (lätt)majo och du är i himmelriket.. eller ja nära nog 
|
Vad kör du för mängder?
Vilken effekt?
__________________
No homo IMHO.
|
|
|
2006-07-16, 19:56
|
#13
|
Registered User
Reg.datum: Oct 2004
Inlägg: 746
|
Citat:
Ursprungligen postat av bear.flowertwig
Vad kör du för mängder?
Vilken effekt?
|
Beror på hur hungrig jag är 
men i storleksordningen 2filéer(~200g), 5potatisar av den lite större färskpotatis som finns nu och så ~200g fryst grönsaksmix. +en skvätt vatten. Full effekt(800w) kör jag men tycker min micro har blitt sämre så 10mn kanske räcker i din.
|
|
|
2006-07-16, 20:00
|
#14
|
Registered User
Reg.datum: Oct 2005
Inlägg: 1 045
|
Citat:
Ursprungligen postat av Ryska_raketen
Dra på lite rapsolja
Edit: Ät den med något fett annars. Typ avocado eller nötter ? wtf! Pollock kan man mixa med allt 
|
Avokado it is! Att jag inte tänkte på det  .
Tackar för många bra tips!
En annan fråga.. hur tillagar ni pollock? Tycker det är jobbigt att först tina upp den i tre timmar, sen koka den osv. Hur gör ni?
__________________
”The feds have crawled so far up my ass I can taste brulecreme”
|
|
|
2006-07-16, 20:02
|
#15
|
Banned User
Reg.datum: Aug 2005
Ort: middleROCK
Inlägg: 9 532
|
Citat:
Ursprungligen postat av Skrollovicz
Avokado it is! Att jag inte tänkte på det  .
Tackar för många bra tips!
En annan fråga.. hur tillagar ni pollock? Tycker det är jobbigt att först tina upp den i tre timmar, sen koka den osv. Hur gör ni?
|
haha, va fan snackar du om brosan ? Tina ? plz  Lägg den som den är, direkt i kastrullen, koka, 5-7 min  Thats it. Du behöver inte tina. Häller curry,vitpeppar och pepparmix på min.
|
|
|
Regler för att posta
|
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg
HTML-kod är av
|
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 01:38.
|
    
|