Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2005-06-09, 17:17   #1
Proteus
Registered User
 
Reg.datum: Jun 2004
Inlägg: 342
Mörk kyckling innan tillagning?

I kilot jag just skurit upp så var det en filé som var mörkare i färgen än dom andra, den luktar som vanlig kyckling, bara lite mer :P

Är det lugnt att äta den eller är det lika bra att kasta?
__________________
Äh.
Proteus är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2005-06-09, 17:48   #2
murmeldjur
Registered User
 
murmeldjurs avatar
 
Reg.datum: Jan 2004
Ort: Trelleborg
Inlägg: 248
om det luktar kyckling så ska det inte vara någon fara!
murmeldjur är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2005-06-09, 21:29   #3
W-NetAlm
Banned
 
Reg.datum: May 2005
Ort: Boden
Inlägg: 36
Jag toror att de kan bero på syre bris i ena muskeln , och de ska inte vara ngn fara att äta det
W-NetAlm är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 08:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)