Ja, man tillgodogör sig proteinet. Jag skulle tro att upptaget blir något lite låmgsammare dock, men det spelar nog inten större roll.
Rå färs är ganska känsligt för bakterier mm så det är i de flesta fall bäst att tillaga den.
Ja, man tillgodogör sig proteinet. Jag skulle tro att upptaget blir något lite låmgsammare dock, men det spelar nog inten större roll.
Rå färs är ganska känsligt för bakterier mm så det är i de flesta fall bäst att tillaga den.
Inte nödvändigtvis. Rått kött är så vitt jag förstått det mera lösligt i magsyran än tillagat kött av den enkla anledningen att värmedenaturerade proteiner är mer hydrofobiska.
Senast redigerad av Klein den 2016-09-10 klockan 11:29.
Ska det vara burgare på råtta måste den vara ordentligt genomstekt. Det är attans små. Svårt att putsa köttet ordentligt utan att tarminnehåll kommer med.
__________________
Sverker
Chairmaster of
Kolozzeum Chemistry Guild.