Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Matlagning & Recept

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2015-11-29, 13:48   #1
klozzen
Lord Keso
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: stockholm
Inlägg: 57
Vilken kolhydrat till denna måltid?

Vilken källa till kolhydrater hade du serverat till denna rätt?

Ugnsbakad torskfilé och nykokt broccoli.
Potatismos är mitt första bud men något lat som jag är blir det nog bara kokta potatisar. Kan tänka mig nudlar också.
Vad skulle du serverat till?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg DSC_0656.jpg (81.1 KB, 17 visningar)
klozzen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 13:52   #2
Yes
Banned User
 
Yess avatar
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 5 382
Sötpotatismos och kanske någon senapssås.
Yes är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 13:54   #3
klozzen
Lord Keso
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: stockholm
Inlägg: 57
Nötfärs med vita bönor, lök och massa kryddor

Till denna kan jag tänka mig:
vitt bröd
knäckebröd
(skall användas som sked)
makaroner
spaghetti
potatismos

Beslutsångesten är svår idag
Bifogade bilder
Filtyp: jpg DSC_0658.jpg (97.7 KB, 17 visningar)
klozzen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 13:56   #4
klozzen
Lord Keso
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: stockholm
Inlägg: 57
Yes
Har du något enkelt och gott recept på senapssås?
klozzen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 13:59   #5
Minikubik
Kramgo tjockis
 
Minikubiks avatar
 
Reg.datum: Sep 2015
Ort: Under din säng
Inlägg: 821
Till torsken skulle jag säga kokt potatis, med en liten klick smör och salt på.
Till färsen skulle jag valt en liten mängd ris och ett gott majsbröd
Minikubik är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 14:09   #6
Yes
Banned User
 
Yess avatar
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 5 382
Citat:
Ursprungligen postat av klozzen Visa inlägg
Yes
Har du något enkelt och gott recept på senapssås?
Tyvärr, har aldrig gjort det. Borde dock vara enkelt att experimentera lite med grädde, senap och mjöl (för redning) och kryddor. Om du ska göra sötpotatismos (ett förslag där är ca 50/50 med vanlig potatis) är mitt tips att inte göra såsen för söt.
Yes är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 14:55   #7
klozzen
Lord Keso
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: stockholm
Inlägg: 57
En hyfsat tråkig kycklingfilé

Vilken källa till kolhydrat ger dig mest njutning till:
Bifogade bilder
Filtyp: jpg DSC_0659.jpg (68.3 KB, 19 visningar)
klozzen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 15:57   #8
King Grub
Chefsarkitekt Oljebyxor
 
King Grubs avatar
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Norrtälje
Inlägg: 78 409
Trycka kycklingen snabbt för sig och sedan ladda med pannkakor och glass.
__________________


Angående PM-rådgivning!
King Grub är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 16:46   #9
Gerdler
Bleksvag, fet och osymmetrisk
 
Reg.datum: Jul 2015
Inlägg: 1 638
Citat:
Ursprungligen postat av King Grub Visa inlägg
Trycka kycklingen snabbt för sig och sedan ladda med pannkakor och glass.
Fan du är ju bäst på allt.
Gerdler är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 17:14   #10
mela
#curl4lajf
 
melas avatar
 
Reg.datum: Apr 2005
Inlägg: 13 880
Kokt potatis och äggsås till torsken.

Klyftpotatis och vitlökssås till kycklingen.

Nötfärsen hade jag nog ätit med vitt brytbröd, eller bara makaroner.
__________________
Citat:
Ursprungligen postat av ceejay Visa inlägg
Mela, jag gillar dig.
Citat:
Ursprungligen postat av Nattljus Visa inlägg
Jag älskar henne, så jag vinner
mela är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 21:26   #11
Wzup2u
Scarpa the chef
 
Wzup2us avatar
 
Reg.datum: Aug 2012
Ort: Godismonstret
Inlägg: 3 129
Citat:
Ursprungligen postat av klozzen Visa inlägg
Vilken källa till kolhydrat ger dig mest njutning till:
10 ostmackor med smör och ost =)
__________________
Att slösa livet på såkallad optimat är slöshet när det finns en helhet.
Scarpa 4 president!
http://oi62.tinypic.com/1ovaee.jpg
Wzup2u är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-11-29, 21:30   #12
Don H
Gammal Farbror
 
Don Hs avatar
 
Reg.datum: Jul 2012
Ort: Mogadonien
Inlägg: 512
Hade kört en burk matvete eller två till proteinerna ovan.
__________________
Citat:
Ursprungligen postat av Kalle40 Visa inlägg
King Grub. Din lilla hjärna är så förvirrad av alla ovetenskapliga studier, och lekmannastudier du tittat på att du inte längre förstår den enklaste logik.
Citat:
Ursprungligen postat av svenbanan Visa inlägg
Du får väl svara på dina egna jävla frågor om du ska grina över svaren du får.
Don H är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-12-01, 12:24   #13
klozzen
Lord Keso
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: stockholm
Inlägg: 57
Citat:
Ursprungligen postat av Don H Visa inlägg
Hade kört en burk matvete eller två till proteinerna ovan.
Blev mathavre till torsken
klozzen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-12-01, 12:25   #14
klozzen
Lord Keso
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: stockholm
Inlägg: 57
Citat:
Ursprungligen postat av King Grub Visa inlägg
Trycka kycklingen snabbt för sig och sedan ladda med pannkakor och glass.
Gottegris
klozzen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2015-12-01, 13:42   #15
J.V
Registered User
 
J.Vs avatar
 
Reg.datum: Aug 2008
Ort: Sydney
Inlägg: 9 477
Till (nastan) allt: pressad potatis. Koka skiten, pressa, tillsatt smor och/ eller kryddor.

__________________
Journal: 53% magic, 61% science, 102% results.
Science. It reduces the stupid.
Citat:
Ursprungligen postat av trädgårdsmöbel Visa inlägg
Mätt i klassiskt styrkelyft, så tror jag att man kan bli ungefär: 180-150-220 stark utan att dopa sig med lång tid och hård träning.
J.V är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 02:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)