Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2004-03-04, 14:07   #1
KIRE
skit oxå
 
KIREs avatar
 
Reg.datum: Feb 2004
Inlägg: 749
GI-fråga

Håller på att baka lite. Ska fixa goda OCH nyttiga kakor.
Frågan är vad som händer med GI på havregrynen när man bakar kaorna i ugnen.

Recept

Proteinpulver (chokladsmak)
Fiberhavregryn
Funlight saft (peach)

Blandar ihop detta till en smet och lägger så kakor i en teflonform
i ugnen på hyffsat låg väre för att inte förstöra proteinet.
Står i ugnen ca 20minuter.

Vad tror ni GI hamnar på i denna kaka?
Sänks GI på havregrynen i ugnen precis som när man gör gröt på dom? Smeten innehåller ganska mkt vätska.

Kan tillägga att kakorna är jättegoda
KIRE är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-03-04, 14:11   #2
Munter
Butter
 
Munters avatar
 
Reg.datum: Feb 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 3 138
Re: GI-fråga

Citat:
Originally posted by KIRE

Proteinpulver (chokladsmak)
Fiberhavregryn
Funlight saft (peach)
Herre min skapare...
__________________
][\/][uskel ][\/][unter
Commencing operation snake ape - Snake (David Hayter)
Munter är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-03-04, 17:30   #3
KIRE
skit oxå
 
KIREs avatar
 
Reg.datum: Feb 2004
Inlägg: 749
Re: Re: GI-fråga

Citat:
Originally posted by Munter
Herre min skapare...
Vad menar du
KIRE är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-03-08, 11:18   #4
GhostFace
Guest
 
Inlägg: n/a
Det var nog blandningen av chokladsmak & FunLight Peach som Munter syftade på?
  Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 05:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)