Sen jag började med risgrynsgröt harjag alltid kanel på gröten. Däremot så har jag även socker över gröten, så det kanske inte ger något positiv effekt iaf?
Originally posted by Pontus Sen jag började med risgrynsgröt harjag alltid kanel på gröten. Däremot så har jag även socker över gröten, så det kanske inte ger något positiv effekt iaf?
Eftersom kanelen tydligen påverkar cellernas omsättning av glukos måste den ha effekt även om du sockrar på gröten. Socker är kolhydrater. Och du kanske minskar sockrets "skadliga" effekter.
Originally posted by Mx2000 Det är faktiskt rätt gott att skicka i en del kanel i kaffepulvret när man brygger kaffe. Blir lite mildare och godare smak på nåt sätt. Prova det!
det gör jag alltid...och ibland lite vaniljsocker i pulvret med...och ett par gånger lite choklad pulver (typ oboy)
__________________
"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
ingen som förväxlat kanelen med chilipepparn en trött morgon? För mej se de förvillande lika ut! har vart nära några gånger men har alltid vart tillräckligt vaken och upptäckt vad jag håller på med innan. =)
Originally posted by Big_Vik ingen som förväxlat kanelen med chilipepparn en trött morgon? För mej se de förvillande lika ut! har vart nära några gånger men har alltid vart tillräckligt vaken och upptäckt vad jag håller på med innan. =)
Tog cayennepeppar istället en morgon, kunde ha gått riktigt illa!! Men kände på lukten att det inte var nåt som stämde!