Does not compute. De kanske räknar med att man saltar stekta ägg?
__________________
The young are simply too dumb to live, the old are weak and unclean
The ones in the middle, they also must die - their ways are obtuse and obscene
__________________ Träning! | jwzrd: Efter det där inlägget får du ligga med mig mikaelj! Scratch89: Du verkar tro att vi alla blir lite hårda i byxan av att dränka oss i sockerlösning. | stevebc: 85 kg extra i dips? Nu är du skäggstark på riktigt! Karlos: Ditt sista marklyft var något av det coolaste jag sett i styrkelyftsväg live. | camilla: du är en extrem teoretiker och totalt känslokall.
Fast jag gör tvärtom, jag knäcker ett ägg i fett för att suga upp det. :-)
__________________ Träning! | jwzrd: Efter det där inlägget får du ligga med mig mikaelj! Scratch89: Du verkar tro att vi alla blir lite hårda i byxan av att dränka oss i sockerlösning. | stevebc: 85 kg extra i dips? Nu är du skäggstark på riktigt! Karlos: Ditt sista marklyft var något av det coolaste jag sett i styrkelyftsväg live. | camilla: du är en extrem teoretiker och totalt känslokall.
Jag vet inte om du är seriös men frågar du 100 random personer om de använder stekfett i sin matlagning lär en övervägande majoritet svara ja. Det är liksom något man gör på ren vana tror jag.
För egen del kokar jag det mesta och i stekpanna brässerar jag och tillsätter fettet senare. Som idag t.ex. Då åt jag lövbiff till frukost som jag stekte utan fett men sedan tog jag en stor klick smör och lade in mellan skivorna att smälta lite. Då blir det inte helt smält utan mer tjockt så jag kan njuta av smöret ordentligt.
Jag vet inte om du är seriös men frågar du 100 random personer om de använder stekfett i sin matlagning lär en övervägande majoritet svara ja. Det är liksom något man gör på ren vana tror jag.
För egen del kokar jag det mesta och i stekpanna brässerar jag och tillsätter fettet senare. Som idag t.ex. Då åt jag lövbiff till frukost som jag stekte utan fett men sedan tog jag en stor klick smör och lade in mellan skivorna att smälta lite. Då blir det inte helt smält utan mer tjockt så jag kan njuta av smöret ordentligt.
Fan va du gör mig hungrig såhär på kvällskvisten!
Jag steker i matfett, har man gjutjärnspanna är det ett måste. Frågan är nog mer vilka som inte använder någon typ av fett vid stekning?
__________________
Citat:
Ursprungligen postat av Deceiver85
"Vem vare? Vem vare som curla?"
"Ingen"
"Vadå ingen? Säg vem det fucking var"
"Ta det lugnt, vi sa att vi ska curla i squat racket, ni sa okej..."
"Vad ska jag göra med min fucking böjdräkt?"
happ där ser man.
Använder aldrig stekfett för mina ägg, har iofs teflonpannor
Min poäng är att de flesta människor lagar mat på ren rutin tror jag. Och då inleder man helt enkelt stekningen med att slänga i en smörbit eller hälla i en skvätt olja.