Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2021-04-10, 03:45   #1
Shpendi
Registered User
 
Shpendis avatar
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Tokyo (från Malmö)
Inlägg: 546
Food preppring

Tjena Kolo,

Planerar att starta en 3 månaders cut och vill ner ca 10kg. För att uppnå detta tänkte jag bland annat att börja laga mat varje vecka och fördela i portioner. Då jag aldrig har gjort detta förut har jag några noob frågor som ni kanske kan hjälpa mig med.

Frys eller Kyl: Om jag lagar mat varje söndag och äter alla portioner inom 6 dagar, är det ens lönt att frysa maten?

Recept: Finns det någon bra databank med recept någonstans? Dem flesta youtube videos jag sett på detta fokuserar på låg kostnad men då jag har det helt ok ställt ekonomiskt så är prio mer på kvalitet och mättnad.

Har ni fler råd gällande detta så uppskattar jag det varmt

Mvh,
Shpend
Shpendi är inte uppkopplad   Svara med citat


 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 22:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)