Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Matlagning & Recept

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2010-07-12, 22:12   #1
shadowfire
Hillgoat Deluxe
 
shadowfires avatar
 
Reg.datum: Feb 2006
Ort: På en bergstopp någonstans
Inlägg: 19 216
Sur nötfärs

Har suttit och velat ett bra tag nu hur jag ska göra.
Köpte två förpackningar 500g nötfärs som går ut imorgon och när jag tog fram förpackningarna nu så hade plasten dragits in mot köttet på dem (färdigpaketerad nötfärs från ICA). Dessutom en grå yta på dem, men det har jag förstått har inget att göra med huruvida färsen är frisk eller ej.

Däremot en vag syrlig lukt från den och trots att jag stekt färsen nu, så finns det en vag syrlig lukt i köket också. Med tanke på att det är "rötväder" så åker nog hela skiten ut i soptunnan. Hellre slösar jag kött än o sitta på huset resten av veckan. Men är jag för kinkig? Jag har luktat på riktigt sur nötfärs förut och då har det verkligen varit markant, men så farligt var det inte den här gången.

Hur brukar ni göra? Steka skiten ur den o äta ändå? Gå tillbaka till affären? Kasta?
__________________

Journalen
shadowfire är inte uppkopplad   Svara med citat


 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 17:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)