Sur nötfärs
Har suttit och velat ett bra tag nu hur jag ska göra.
Köpte två förpackningar 500g nötfärs som går ut imorgon och när jag tog fram förpackningarna nu så hade plasten dragits in mot köttet på dem (färdigpaketerad nötfärs från ICA). Dessutom en grå yta på dem, men det har jag förstått har inget att göra med huruvida färsen är frisk eller ej.
Däremot en vag syrlig lukt från den och trots att jag stekt färsen nu, så finns det en vag syrlig lukt i köket också. Med tanke på att det är "rötväder" så åker nog hela skiten ut i soptunnan. Hellre slösar jag kött än o sitta på huset resten av veckan. Men är jag för kinkig? Jag har luktat på riktigt sur nötfärs förut och då har det verkligen varit markant, men så farligt var det inte den här gången.
Hur brukar ni göra? Steka skiten ur den o äta ändå? Gå tillbaka till affären? Kasta?
|