Ägg och ost är väl två rätt så trevliga fettkällor, sen komplettera med omega-3 tillskott.
Sen kan du ju äta yoghurt, fil & mjölk med några % fett i om det är så att du har svårt att få upp fettet till en lämplig nivå...
Men känns som man klarar sig bra bara genom att äta varierat och vettiga livsmedel (alltså inte bara broccoli, kvarg & kycking).
Edit: Nöt- & griskött är ju också två fettkällor man har mycket gratis ifrån, samma sak med icke fettfria såser, som funkar fint i en övrigt varierad kost
__________________
Viktutveckling: 090328: >140 | 091201: 127 | 100601: 121 | 100801: 110 | 101229: 105 | 110728: 88 | 110830: 96 | 120102: 93.3 | 120531: 85.8 | 120807 91.1 | 121114: 82.2 | 130313: 88.2 | 130630: 83.7 | 2014-01-26: 88 | 2014-05-09: 80.6
Min mat och träning: No dieting just living - Till death do us part! samt blogg & receptsamling hittar ni
här! quattrojimmy @ Instagram. Smaktest av glass hittar ni
här!