Visa ett inlägg
Gammal 2013-07-22, 16:35   #3
RobinEH
Registered User
 
RobinEHs avatar
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Göteborg
Inlägg: 568
Näringen påverkas direkt, men det lär ta ett tag innan specifikt näringsämne försvunnit helt. Ju kortare koktid desto mindre påverkan på näringen. Var dock medveten om att en del näringsämnen påverkas så fort de får kontakt med syre. Halten vitamin C kommer minska så fort du skär i broccolin.
__________________
Citat:
Ursprungligen postat av Thy Butcher Visa inlägg
...För jag har studerat Kemi och Biokemi i ett par åt nu så jag vet vad det är jag snackar om...
Citat:
Ursprungligen postat av King Grub Visa inlägg
...Allt du skrivit i den här tråden är felaktigt, så du kanske inte koncentrade dig så noga på lektionerna?...
RobinEH är inte uppkopplad   Svara med citat