![]() |
messmör VS lättost 3%
jag gillar båda så mycket , men vilket är bättre?
|
Läs på förpackningen och avgör själv vad du prioriterar.
|
Bättre för vad? Messmör är en kolhydratkälla, ost en proteinkälla. I stora drag. Svårt att jämföra rakt av. Vilket är bäst - kycklingbröst eller makaroner? Bättre för vad, som sagt?
Du behöver väl inte begränsa dig till endast ett pålägg? |
joo förstår,
alltså om man tänker på gym pass, så är väl det bättre med messmör på morgonen o lättost efter passet till måltiden. |
Citat:
|
ärligt talat så är det skitgott att blanda. Skinkost + messsmör med kolasmak...var inte rädd att prova nya saker..
|
variera för fan, skall jag käka 6 knäckemackor så känner jag aldrig att jag måste begränsa mig till att ha samma pålägg på alla.. i nio fall av tio blir det att jag ett av följande pålägg; messmör, smör, prästost eller kaviar, på någon av mackorna..
|
Finns det laktosfritt messmör?
|
Nej. Vassle är huvudingrediensen i messmör - inte vassleproteinpulver, dock.
|
Det närmaste man kan komma messmör är knäck:D
Ja, allvar. Det ena är mjölksocker och det andra är sirap. Kokar man blir det en karamelicering av sockren och resultatet blir knäck resp. messmör. Tjusningen med just messmör är att det karamelicerade mjölksockret har en sötare smak än mjölksockret själv. ...tänk på att karamelicerat socker är laxerande... |
Citat:
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 09:05. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)