![]() |
Hur mycker protein innehåller kött/kyckling
Hur mycket protein innehåller fläskfärs och kyckling per 100 g?
Vilken sorts kött innehåller mest protein av alla? Blanda inte in fisk i detta. Kan inte äta det. |
|
|
Citat:
Om det blir tillagat då? Mycket mer eller mycket mindre? |
Citat:
|
Citat:
|
Så man får i sig mer protein om man steker kycklingen eller har den i ugnen? Än om man kokar den?
|
Citat:
Krångla inte till det, mät och räkna på vikten rå. |
Citat:
Har du den inne i 2h har alltså proteinet höjts med 60g!! |
Citat:
Vatten försvinner. därför väger den mindre och procentandelen protein är större. 22 gram protein i 100 gram är fortfarande 22 gram protein trots att den nu kanske väger 70 gram pga att 30 gram vatten försvunnit.... men 22 gram på 70 gram är ju större procentandel än 22 gram på 100. eller hur? |
Citat:
|
Jag räknar alltid 20g protte/100g icke tillagat på allt kött, det blir inte rätt in på grammet, men det är inte heller avgörande för min utveckling.
|
Citat:
Som Alftens sa. Du får i dig lika mycket protein bara att vid kokning är vätskorna kvar vilket gör protein andelen mindre i %. Men de e fortfarande lika mycke protein bara mindre annat. |
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 17:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)