2003-01-16, 00:00
|
#1
|
Trankil.
Reg.datum: Feb 2002
Inlägg: 5 680
|
Pudde Special
2 dl havregryn
0,75dl socker
50 gram margarin
blanda i en mugg o kör i mikron 30 sek
Serveras med mjölk!
mmmmmmm
|
|
|
2003-01-16, 00:31
|
#2
|
Registered User
Reg.datum: Sep 2002
Ort: sundsvall
Inlägg: 2 177
|
låter ruskigt vidrigt... är du seriös? blää och kräk:stick:
|
|
|
2003-01-16, 00:52
|
#3
|
Registered User
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Köpenhamn
Inlägg: 543
|
Re: Pudde Special
Citat:
Originally posted by Pudzianovski
2 dl havregryn
0,75dl socker
50 gram margarin
blanda i en mugg o kör i mikron 30 sek
Serveras med mjölk!
mmmmmmm
|
Hahaha!! Nu vet jag vad som ska serveras som välkomstdrink på nästa släktträff.
|
|
|
2003-01-16, 03:21
|
#4
|
Registered User
Reg.datum: Jul 2002
Inlägg: 574
|
Ingen dum drink, Pudde. Mycket skarpt komponerad. En del onödiga kolhydrater pga havret, iofs, men bulkar man så kan det ju gå an. Mjölken kunde också gärna bytas ut mot vispgrädde, för att sänka GI. Någon kan säkert anmärka på kalorierna i sockret, men låt oss en gång för alla avliva den myten. Socker innehåller ju inte kalorier, utan bara energi.
Själv går jag på deff, och kör därför följande i micron:
500g ister.
Kroppen är ju finurlig, och det gäller att ge den rätt signaler. Med isterdrinken i kroppen, tänker ju kroppen automatisk: "aha, nu finns det fett att tillgå. Då använder vi det som bränsle." Det gäller helt enkelt att med kunskap och disciplin förse kroppen med optimal näring, för att stimulera fettförbränning och muskeltillväxt.
Jag ska testa din drink, Pudz. Förutom den näringsriktiga sammansättningen, verkar den ju smaskens. Äntligen en drink som är BÅDE nyttig OCH god. Har du inga fler recept, Pudz?
|
|
|
2003-01-16, 10:27
|
#5
|
Nallemoderator
Reg.datum: Feb 2002
Ort: Linköping
Inlägg: 36 676
|
Om man tar bort mjölken så är det ju en vanlig hotantotan (stavning ?) som ju är ett vanligt godis i friluftskretsar, dock gör man den i stekpanna över öppen eld.
__________________
"The myth that women should not lift heavy is advanced only by women who fear effort and men who fear women." Eric Midkiff från misc.fitness.weights
"Your physiology doesn't care what your philosophy is"
|
|
|
2003-01-16, 11:47
|
#6
|
Trankil.
Reg.datum: Feb 2002
Inlägg: 5 680
|
serveras med mjölk betyder att man servera mjölk TILL inte I.
Äh sluta löjla er! det är skittgott!!! skit i samma om den förstör era deffdrömmar!! ni kan ju inte vara tönt seriösa hela livet. Det är livet för kort för.
|
|
|
2003-01-16, 12:20
|
#7
|
Värmdökungen
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Värmdö
Inlägg: 5 185
|
__________________
"Ta en bild på solnedgången!"
Härifrån? Det är ju motljus?"
Tung pung ger starka ben...
|
|
|
2003-01-17, 00:56
|
#8
|
Registered User
Reg.datum: Feb 2002
Ort: Uppsala
Inlägg: 121
|
Mumma.......
Mums.....gjorde jämt sånt när jag var liten....... Kanske därför man blev lite småbulkig också... Vispad äggula med massa socker är ju en annan klassiker......
//Maria
__________________
*Med reservation för ev hjärnsläpp och onödiga stavfel*
|
|
|
2003-01-17, 23:08
|
#9
|
Registered User
Reg.datum: Jan 2003
Ort: Gbg
Inlägg: 79
|
[QUOTE]Originally posted by Örjan
[B]Ingen dum drink, Pudde. Mycket skarpt komponerad. En del onödiga kolhydrater pga havret, iofs, men bulkar man så kan det ju gå an. Mjölken kunde också gärna bytas ut mot vispgrädde, för att sänka GI. Någon kan säkert anmärka på kalorierna i sockret, men låt oss en gång för alla avliva den myten. Socker innehåller ju inte kalorier, utan bara energi.
[QUOTE]
En skvätt likör i med kanske...
Alkoholen hjälper till att utsöndra fettförbrännande serotonin och adrenalin, samtidigt som den sänker gi't ännu mer och den och sockret hjälper till att fylla musklernas glykogendepåer.
Och krydda med rikligt med smarrig mandelmassa.... :-)
Mandelmassa består som bekant bara av socker och mandel. Sockrets nytta och dietvänlighet har vi redan konstaterat. Och mandeln är säkert bara nyttig och dietvänlig den med...
__________________
*whistle*
|
|
|
2003-01-17, 23:23
|
#10
|
Registered User
Reg.datum: Jul 2002
Inlägg: 574
|
Jävlar i helvete, Pudz. Var receptet allvarligt menat? Det hade jag aldrig kunnat tro. Jaja, det spelar ingen roll, det verkar lika äckligt iallafall.
Ska jag frossa, väljer jag nog något annat. Vad som helst.
>Pain B:
|
|
|
2003-01-19, 18:46
|
#11
|
Registered User
Reg.datum: Jan 2003
Ort: Gbg
Inlägg: 79
|
Örjan:
Vadå, havreflarn är väl gott?
Gissar att det här smakar något liknande,
men har ju inte prövat än...
Ett lite seriösare tipsare tips än mitt tidigare,
är att ersätta sockret med sötningsmedel, t.ex. sucketer-strö...
Pajer, kakor, etc. jag smakat med sucketer-strö har smakat så gott som lika bra som med riktigt socker...
((Nej, det är inte jag själv som har bakat...))
__________________
*whistle*
|
|
|
2003-02-04, 09:38
|
#12
|
Registered User
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Boden
Inlägg: 3 224
|
en annan klassiker är att blanda smör, socker och oboy pulver å röra ihop, mumma
synd man har slutat äta sånt nu
|
|
|
Ämnesverktyg |
|
Visningsalternativ |
Linjär visning
|
Regler för att posta
|
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg
HTML-kod är av
|
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 10:15.
|
|