Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Allmänt Forum

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2004-04-04, 13:08   #1
Pez
Curl til you hurl!
 
Pezs avatar
 
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Stockholm
Inlägg: 10 814
Koppla datorn till TVn..program?

Uppdaterade mina drivisar till grafikkortet..och då försvann omkopplarskiten ur mina bildskärmsinställningar..grr.

Finns det nåt program man kan använda istället eller måste jag ladda upp mina gamla drivisar för att kunna koppla över bildsignalen.. Hilfe!
Pez är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 13:10   #2
Pressarn
Registered User
 
Reg.datum: May 2003
Ort: Malmö
Inlägg: 959
Vilket grafikkort?
Till ati funkar drivrutinerna fint och till NVIDIA så är TVTool bäst vad jag vet.
Pressarn är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 13:10   #3
Björn S
Overallsegrare på Alströmertrofén
 
Björn Ss avatar
 
Reg.datum: Sep 2003
Ort: Skaune!
Inlägg: 1 167
Jag har meckat detta lite, kan väl lite sådär...
vad har du för kort? Med vissa kort funkar programmet TVtool (som inte är gratis )

för ati-kort och sånt räcker det med kontrollpanelen
__________________
Omnipotent rövhål
Björn S är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 13:11   #4
Pez
Curl til you hurl!
 
Pezs avatar
 
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Stockholm
Inlägg: 10 814
Citat:
Originally posted by Pressarn
Vilket grafikkort?
Till ati funkar drivrutinerna fint och till NVIDIA så är TVTool bäst vad jag vet.
Nvidia... men var får jag tag i detta underbara "TVTOOL" då?
Pez är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 13:12   #5
Björn S
Overallsegrare på Alströmertrofén
 
Björn Ss avatar
 
Reg.datum: Sep 2003
Ort: Skaune!
Inlägg: 1 167
Citat:
Originally posted by Pez


Nvidia... men var får jag tag i detta underbara "TVTOOL" då?
Det är ej gratis, du får "köpa" det..... Du kan gå och fråga på någon DC++ hub var du kan köpa det
__________________
Omnipotent rövhål
Björn S är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 13:16   #6
Pressarn
Registered User
 
Reg.datum: May 2003
Ort: Malmö
Inlägg: 959
Jag har det... msn?
Pressarn är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 13:23   #7
Snubben
är en liten legend.
 
Snubbens avatar
 
Reg.datum: Nov 2003
Ort: Stockholm
Inlägg: 3 047
Hmm..

Borde de inte finnas under bildskärm inställningarna?
Har de senaste nvidia och jag har tvout där. Verkar mysko må jag säga.
Snubben är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 13:24   #8
Pressarn
Registered User
 
Reg.datum: May 2003
Ort: Malmö
Inlägg: 959
Citat:
Originally posted by Snubben
Hmm..

Borde de inte finnas under bildskärm inställningarna?
Har de senaste nvidia och jag har tvout där. Verkar mysko må jag säga.
Ja men inställningarna är inget vidare.
Pressarn är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 13:29   #9
Piranha
Mannen, myten, legenden!
 
Piranhas avatar
 
Reg.datum: Sep 2003
Ort: Suffer Island
Inlägg: 15 159
TVtool är det du behöver ...

Funkar klockrent ..
Piranha är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 13:34   #10
Pez
Curl til you hurl!
 
Pezs avatar
 
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Stockholm
Inlägg: 10 814
Citat:
Originally posted by Piranha
TVtool är det du behöver ...

Funkar klockrent ..
Nu har jag skiten.. sprang ut och köpte det såklart.

Men får det inte att funka..hur fan gör man..
Pez är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 14:01   #11
JAM
Registered User
 
Reg.datum: May 2003
Ort: Delta Gym, Sthlm Info: 82:a, 87 kg, 181 cm
Inlägg: 3 122
Citat:
Originally posted by Pez
Nu har jag skiten.. sprang ut och köpte det såklart.

Citat:
Originally posted by Pez
Men får det inte att funka..hur fan gör man..
Det är ju bara att starta programmet och trycka på den enorma gröna knappen.

TVTool är dessutom skitbra på att skicka ut fullscreensignal. Välj fullscreen bland alternativen "standard/desktop/fullscreen" i första fliken. Lite av bilden kommer att hamna utanför det tvn kan visa, men så ska det vara. Den signal som skickas ut från datorn är i fullscreenläge identisk med den som skickas ut från en stationär DVD-spelare.

TVTool =
JAM är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 14:12   #12
Karelin
Registered User
 
Karelins avatar
 
Reg.datum: May 2003
Ort: Umeå
Inlägg: 352
Re: Koppla datorn till TVn..program?

Citat:
Originally posted by Pez
Uppdaterade mina drivisar till grafikkortet..och då försvann omkopplarskiten ur mina bildskärmsinställningar..grr.

Finns det nåt program man kan använda istället eller måste jag ladda upp mina gamla drivisar för att kunna koppla över bildsignalen.. Hilfe!
Testa å bara dra ur sladden ur datorn och sätt i den igen... fungerade för mig när jag hade samma bekymmer...
__________________
"smärta är en högre form av njutning"
Karelin är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 14:24   #13
GhostFace
Guest
 
Inlägg: n/a
Ähh det fungerar utan TV Tool också....

Och betala för det skitprogrammet....? Aldrig i livet!
  Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 14:28   #14
RealElwood
Registered User
 
Reg.datum: Mar 2003
Ort: Trollhättan
Inlägg: 331
Citat:
Originally posted by Pez


Nu har jag skiten.. sprang ut och köpte det såklart.

Men får det inte att funka..hur fan gör man..
Kolla i manualen du fick med...

RealElwood är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2004-04-04, 16:22   #15
Laan
Registered User
 
Laans avatar
 
Reg.datum: Feb 2003
Ort: Jönköping
Inlägg: 848
Citat:
Originally posted by RealElwood


Kolla i manualen du fick med...

bästa på länge!!!!
Laan är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 13:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)