Citat:
Ursprungligen postat av cam
Oh, detta MÅSTE testas!!! Tror du man måste ha dem såå söta (1 dl)? Är det pga syran i kvargen?
|
ja , jag tror det är för att få dem söta och inte syrliga, men du kan ju testa ta lite mindre och blir de för syrliga kan du ju äta dem med lite honung och kesella
Citat:
Ursprungligen postat av Spacmec
Gjorde plättarna igår, och vad ska man säga? Världsklass liksom! Skitgoda! Bytade ut socker mot canderel, och det funkade utmärkt. Jag tror jag har fått ett nytt favoritkvällsmål 
|
vad kul att dem gillades
Citat:
Ursprungligen postat av Pompere
Funkar det lika bra med Grahamnsmjöl/fullkorns vetemjöl?
har nämligen inget dinkelmjöl på lagret
|
ja testa, det borde inte göra någon större skillnad, egentligen så har man vanligt vetemjöl i , det är bara det att min kompis försöker hålla sig till GI-vänliga produkter