Vilket av dessa proteinpulver skulle ni tror är bästa valet? Dessa tre är dem som finns hos min lokala försäljare och jag vill inte hålla på och beställa.
(Som i min förra tråd så håller jag på att ta bort mejeriprodukter.)
Eftersom flera säger ägg, finns den även i neutral smak? Och i tillredningen av det, har de fått bort enzymet som finns i råa ägg som minskar proteinupptaget?
Eftersom flera säger ägg, finns den även i neutral smak? Och i tillredningen av det, har de fått bort enzymet som finns i råa ägg som minskar proteinupptaget?
Det är inte äggproteinet i sig som minskar upptaget, utan det är glycoprotein (ovomucin) som finns i äggvitan.
Det är inte äggproteinet i sig som minskar upptaget, utan det är glycoprotein (ovomucin) som finns i äggvitan.
Jo jag vet. Ämnenea trypsininhibiatorer och avidin och om de då tas bort för såg på Fairing så skriver de att den är torkad, pastöriserad och så klart plveriserad. Och det är det proteinet som de har på mitt gym som inte är vassle. Sedan är det först 6 mil in till Östersund som jag kan få tag i proteinpulver då jag inte är så intresserad av postorder.