Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2008-07-18, 22:54   #1
fightor
Registered User
 
Reg.datum: May 2007
Inlägg: 69
ägg tillagning för mest protein

undrar i vilken tillagningsform ägg ger mest protein genom, menar då hela ägget. Rått, kokt Stekt? läste runt lite på nätet och det fanns lite blandade åsikter så jag tänkte jag skulle fråga om någon har någon aning eller om det inte skiljer sig så mycket.
fightor är inte uppkopplad   Svara med citat


 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 02:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)