Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Matlagning & Recept

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2007-04-25, 22:30   #1
Maharadja
Registered User
 
Maharadjas avatar
 
Reg.datum: Jan 2007
Ort: LuleH
Inlägg: 142
Frysa mat? ångkoka?

En kort fråga bara. Försvinner näringsämnen när man fryser in mat? Och samma när man t.ex ångkokar grönsaker. Vet att lite näring försvinner då, men hur pass mycket egentligen? Obefintligt lite eller en rätt stor del?
Maharadja är inte uppkopplad   Svara med citat


 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 01:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)