Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2006-01-10, 22:49   #1
Max
Registered User
 
Reg.datum: Mar 2004
Inlägg: 2 116
Smält ost och II

Som bekannt har de flesta mjölkprodukter ett högt II, men undantaget verkar ju vara hårdost, right? Eftersom pizza har ett grymt högt II så undrar jag om smält ost får högre II av någon anledning.
Det har hursomhelst blivit ganska mycket varma mackor med tonfisk/räkor/lök och nån lågfetts ost typ Västan har de senaste veckorna så jag undrar.
Max är inte uppkopplad   Svara med citat


 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 04:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)