Citat:
Originally posted by Massivf
Eller ännu bättre, med kokta ägg, ev bara vitan...
Men hallå, är det gott eller är det gott!!??
Det optimala svullet måste ju bli, Oboy, grovt bröd med makrill, keso och/eller ägg....*mums*
//M
|
Tänkte bara meddela att vi har exakt samma smak..
Är det orginal-Oboy (vad annars) i kall minimjölk i stoor kopp, rätt sorts makrill (inte icahandlarnas) på åkes mustiga (sött, ganska kryddat grovt bröd med massor med hela korn) eller Gott gräddat grovt bröd el knäcke (om man inte tänker bry sig om GI), Guldgula ägg (om man nu ska ha med en gula eller inte), Arlas keso (äter alltid Valios, men Arlas är ärligt talat godare) - Då är Lellan i himlen!!
(jag kan inte med ord beskriva hur GRYMT sugen jag blev av att skriva detta..

*kurr kurr*)