Har börjat laborera med att dricka mixade, både färska och tinade, grönsaker (broccoli, paprika, spenat, kål, morötter, ärter etc.).
Jag brukar blanda dessa med vatten, tonfisk och kikärter som bas.
Smaken och intagningen är helt ok och inga problem för mig. Blir riktigt mätt och står mig som en vanlig lunch tex.
Min bästa vän har varnat mig för att hålla på såhär, dvs. ta genvägar med vissa av dagens kostintag, men hon brukar å andra sidan basera sina tips på känslor.
2 frågor:
tappar man något av näringen/fibrerna genom att mixa ihop allt som jag gör.
Risk för ätstörningar genom att svepa mat på detta oortodoxa vis?
Till saken hör att jag gjort detsamma med icas fiberberikad frukostgröt i 5 år, dvs, mikrat och sen svept i 2-3 omgångar.
Vad är definitionen av en ätstörning?
Jag trivs med detta och behandlar givetvis inte en vällagad måltid på samma sätt. Tar inte med mig mixern på familjemiddagen