Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2006-10-10, 14:29   #1
blekfet2
Banned
 
blekfet2s avatar
 
Reg.datum: Jul 2004
Ort: Boden
Inlägg: 3 843
Keso motsvarande smör?

Om man ska baka t.ex negerbollar, 100g smör ska ersättas med mini keso, vet nån hur mängden motsvarar varandra?
blekfet2 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-10-10, 15:27   #2
Naggande go!
Registered User
 
Naggande go!s avatar
 
Reg.datum: Jul 2006
Ort: Sthlm
Inlägg: 331
Varför inte testa med 100 g och blir det för "löst" har du bara i lite mera av övriga ingredienser till önskad konsistens, eller tvärt om. (för torrt=mera keso)
Själv skulle jag mixa keson innan jag blandar den med det andra. Brukar göra en röra själv bestående av mixad keso, havregryn och canderel choklad.
__________________
Dags för nytt liv!
Naggande go! är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-10-10, 15:41   #3
blekfet2
Banned
 
blekfet2s avatar
 
Reg.datum: Jul 2004
Ort: Boden
Inlägg: 3 843
Jag testade med det klassiska receptet på negerbollar, tog bort smör och tillsatte 130g mini keso som jag först körde i mixern. Jag behöll övriga ingredienser (1dl socker + pärlsocker att rulla bollarna i), blev hur gott som helst med keson. Hård och fin deg så det gick skitlätt att rulla dom också. Ett helt klart bra recepts.
blekfet2 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-10-11, 10:26   #4
TylerDurden84
Registered User
 
TylerDurden84s avatar
 
Reg.datum: Mar 2004
Ort: Sats, Göteborg
Inlägg: 1 078
Dom brukar vara kladdiga den första timmen, efter att ha låtit bollarna stå i kylen ett par timmar bli dom fasta och fina, samtidigt som dom är saftiga. Ett tips är att hälla pyttelite kaffe, då får se en grymt go arom och eftersmak
__________________
Born in: Gothenburg Birth: 1984
Weight: 75 kg Length: 23 cm (around) Bodyfat:: 7,3 % (January 2009)


<< Certified: Personal Trainer, Nutrition Coach and Gym-Instructor >>
TylerDurden84 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-10-11, 10:44   #5
blekfet2
Banned
 
blekfet2s avatar
 
Reg.datum: Jul 2004
Ort: Boden
Inlägg: 3 843
Citat:
Ursprungligen postat av TylerDurden84
Dom brukar vara kladdiga den första timmen, efter att ha låtit bollarna stå i kylen ett par timmar bli dom fasta och fina, samtidigt som dom är saftiga. Ett tips är att hälla pyttelite kaffe, då får se en grymt go arom och eftersmak

i receptet så är det 2msk kaffe
blekfet2 är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 16:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)