Tycker färskost (valios kesella) är god naturell på bröd och att klicka i en soppa när man äter typ.
Annars äter jag den inte om jag inte smaksatt den - tror det gäller för det flesta? Lite saft och den syrliga smaken är som bortblåst, smakar ju bara fruktyoghurt?
Arlas Keso är ju på 4 % fett så den fattar jag inte vitsen med att äta, tar den om jag SKA ha keso och valios (0.3 % har jag för mig, tror även att den innehåller mer protein än arlas?) är slut.
Men jag tycker helt klart att kesella har fler användningsområden? Som dessert, som glass, som drink (späd efter att du smaksatt med vatten el mjölk), i bakverk och bröd, i pajdeg, i yoghurt, som tsatsiki-bas, god att blanda med en påse dip (och späda lite), man kan ju göra massor med kalla såser, använda i maten (receptet med limekesella på ugnsstekt lax är

).
Vad kan man göra med keso lixom?

Tycker endast den är god som tillbehör, i pajdeg, i omelett/äggstanning.. (fler förslag mottages iofs tacksamt!).
Fast båda är ju gott!