Lägg de tinade fiskfileerna på en skärbräda. Hårdkoka tre ägg och hacka sönder dem och ha i citronsaft och basilika. Ta denna smet och lägg på fileerna, ett tips att sedan vika dem dubbla. Lägg i detta i en traktörpanna, häll på mjölk el grädde (Magra varianter då förstås)samt ca 3 dl fiskbuljong. Låt detta sjuda under lock ca fem minuter. På med sådan där majsstärkelse och låt sjuda nån minut ytterligare. Sedan på med svarta kärnfria oliver och mer basilika. Gott med fullkornsris alt vanlig hederlig potatis
Lägg de tinade fiskfileerna på en skärbräda. Hårdkoka tre ägg och hacka sönder dem och ha i citronsaft och basilika. Ta denna smet och lägg på fileerna, ett tips att sedan vika dem dubbla. Lägg i detta i en traktörpanna, häll på mjölk el grädde (Magra varianter då förstås)samt ca 3 dl fiskbuljong. Låt detta sjuda under lock ca fem minuter. På med sådan där majsstärkelse och låt sjuda nån minut ytterligare. Sedan på med svarta kärnfria oliver och mer basilika. Gott med fullkornsris alt vanlig hederlig potatis
Låter helt ok
Själc gilalr jag rödspätta grillad i foliepaket, med spenat och kokt potatis
lägger alltid nät på somrarna och får rödspätta.. eller dörjar och får makrill
Testa får du se! Finns ju färdiga wokgrönsaker i frysdiskarna. Ha på ett lager på foliet, sen på med fiskfilén och salta och peppra, vik ihop o in i ugnen