Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2005-09-29, 12:34   #1
Solle
Registered User
 
Solles avatar
 
Reg.datum: Oct 2003
Ort: Norrköping
Inlägg: 831
Schulstads: "Det goda, lantbröd"

HYffsat nyttigt eller? Gott är det iaf.

Per 100 g

Protein: 10g
Kolhydrat: 45g
Fett: 4g
Kostfiber: 3g
Natrium: 0.52g

Ingredienser: Vetemjöl, vatten, skurna rågkärnor(8%), siktat rågmjöl(5%), vetegluten, vegetabiliskt fett(rapsolja, delvis härdad), salt, jäst, surdeg av vete, havreflingor(1%), socker, ättika, mjölbehandlingsmedel(askorbinsyra och kornmalt)
__________________
One With the Underdogs
Solle är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2005-09-29, 12:37   #2
Hobbes
En Svensk Tiger.
 
Hobbess avatar
 
Reg.datum: Oct 2003
Ort: Calgary, Alberta, Canada
Inlägg: 3 197
Citat:
Ursprungligen postat av Solle
HYffsat nyttigt eller? Gott är det iaf.

Per 100 g

Protein: 10g
Kolhydrat: 45g
Fett: 4g
Kostfiber: 3g
Natrium: 0.52g

Ingredienser: Vetemjöl, vatten, skurna rågkärnor(8%), siktat rågmjöl(5%), vetegluten, vegetabiliskt fett(rapsolja, delvis härdad), salt, jäst, surdeg av vete, havreflingor(1%), socker, ättika, mjölbehandlingsmedel(askorbinsyra och kornmalt)
Ser nyttigt ut, jag har ätit det själv, kör nu på AXA bröd då de hade kampanj!

Ser själv till att de inte innehåller sirap, ofta står det osötat eller dylikt men innehåller trotts det sirap.

Är inte det socker som socker?
Hobbes är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2005-09-29, 13:40   #3
johan83
Registered User
 
Reg.datum: Jun 2005
Inlägg: 17
När det ändå diskuteras Schulstad "Det Goda" så får ni gärna tycka till om rågbrödsvarianten också.

Näringsvärde per 100g:
Protein 6g
Kolhydrat 35g (varav sockearter 5g)
Fett 2g (varav mättat 0,3g)
Kostfiber 6g
Natrium 0,5g

Innehåll:
Siktat rågmjöl, vatten, surdeg av råg, rågkärnor, linfrö, malt av korn, salt, ättika, jäst, rapsolja. Bestrött med valsad råg.


Detta bröd gillar jag, tycker att det låter bra också, hoppas att ni håller med om det...
johan83 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2005-09-29, 16:17   #4
Mac
Registered User
 
Macs avatar
 
Reg.datum: Jan 2004
Ort: Värnamo
Inlägg: 877
Siraoen brukar försvinna under jäsningsprocessen eller nått, nån kan kanske rätta mig


Citat:
Ursprungligen postat av Hobbes
Ser nyttigt ut, jag har ätit det själv, kör nu på AXA bröd då de hade kampanj!

Ser själv till att de inte innehåller sirap, ofta står det osötat eller dylikt men innehåller trotts det sirap.

Är inte det socker som socker?
Mac är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2005-09-29, 16:48   #5
dunken16
Registered User
 
Reg.datum: Jul 2005
Inlägg: 105
Vetemjöl som största ingrediens, nyttigt? njae.
dunken16 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2005-09-29, 21:27   #6
heljis
Registered User
 
heljiss avatar
 
Reg.datum: Oct 2004
Ort: Katrineholm
Inlägg: 306
Citat:
Ursprungligen postat av johan83
När det ändå diskuteras Schulstad "Det Goda" så får ni gärna tycka till om rågbrödsvarianten också.

Näringsvärde per 100g:
Protein 6g
Kolhydrat 35g (varav sockearter 5g)
Fett 2g (varav mättat 0,3g)
Kostfiber 6g
Natrium 0,5g

Innehåll:
Siktat rågmjöl, vatten, surdeg av råg, rågkärnor, linfrö, malt av korn, salt, ättika, jäst, rapsolja. Bestrött med valsad råg.


Detta bröd gillar jag, tycker att det låter bra också, hoppas att ni håller med om det...
Detta bröd är kalas!
Iaf om det är det jag tror du menar. Schulstad har en par tre riktigt fina bröd!
__________________
Mvh. Martin

Aldrig Vila!
heljis är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 00:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)