2005-09-29, 12:34
|
#1
|
Registered User
Reg.datum: Oct 2003
Ort: Norrköping
Inlägg: 831
|
Schulstads: "Det goda, lantbröd"
HYffsat nyttigt eller? Gott är det iaf.
Per 100 g
Protein: 10g
Kolhydrat: 45g
Fett: 4g
Kostfiber: 3g
Natrium: 0.52g
Ingredienser: Vetemjöl, vatten, skurna rågkärnor(8%), siktat rågmjöl(5%), vetegluten, vegetabiliskt fett(rapsolja, delvis härdad), salt, jäst, surdeg av vete, havreflingor(1%), socker, ättika, mjölbehandlingsmedel(askorbinsyra och kornmalt)
__________________
One With the Underdogs
|
|
|
2005-09-29, 12:37
|
#2
|
En Svensk Tiger.
Reg.datum: Oct 2003
Ort: Calgary, Alberta, Canada
Inlägg: 3 197
|
Citat:
Ursprungligen postat av Solle
HYffsat nyttigt eller? Gott är det iaf.
Per 100 g
Protein: 10g
Kolhydrat: 45g
Fett: 4g
Kostfiber: 3g
Natrium: 0.52g
Ingredienser: Vetemjöl, vatten, skurna rågkärnor(8%), siktat rågmjöl(5%), vetegluten, vegetabiliskt fett(rapsolja, delvis härdad), salt, jäst, surdeg av vete, havreflingor(1%), socker, ättika, mjölbehandlingsmedel(askorbinsyra och kornmalt)
|
Ser nyttigt ut, jag har ätit det själv, kör nu på AXA bröd då de hade kampanj!
Ser själv till att de inte innehåller sirap, ofta står det osötat eller dylikt men innehåller trotts det sirap.
Är inte det socker som socker?
|
|
|
2005-09-29, 13:40
|
#3
|
Registered User
Reg.datum: Jun 2005
Inlägg: 17
|
När det ändå diskuteras Schulstad "Det Goda" så får ni gärna tycka till om rågbrödsvarianten också.
Näringsvärde per 100g:
Protein 6g
Kolhydrat 35g (varav sockearter 5g)
Fett 2g (varav mättat 0,3g)
Kostfiber 6g
Natrium 0,5g
Innehåll:
Siktat rågmjöl, vatten, surdeg av råg, rågkärnor, linfrö, malt av korn, salt, ättika, jäst, rapsolja. Bestrött med valsad råg.
Detta bröd gillar jag, tycker att det låter bra också, hoppas att ni håller med om det...
|
|
|
2005-09-29, 16:17
|
#4
|
Registered User
Reg.datum: Jan 2004
Ort: Värnamo
Inlägg: 877
|
Siraoen brukar försvinna under jäsningsprocessen eller nått, nån kan kanske rätta mig
Citat:
Ursprungligen postat av Hobbes
Ser nyttigt ut, jag har ätit det själv, kör nu på AXA bröd då de hade kampanj!
Ser själv till att de inte innehåller sirap, ofta står det osötat eller dylikt men innehåller trotts det sirap.
Är inte det socker som socker? 
|
|
|
|
2005-09-29, 16:48
|
#5
|
Registered User
Reg.datum: Jul 2005
Inlägg: 105
|
Vetemjöl som största ingrediens, nyttigt? njae.
|
|
|
2005-09-29, 21:27
|
#6
|
Registered User
Reg.datum: Oct 2004
Ort: Katrineholm
Inlägg: 306
|
Citat:
Ursprungligen postat av johan83
När det ändå diskuteras Schulstad "Det Goda" så får ni gärna tycka till om rågbrödsvarianten också.
Näringsvärde per 100g:
Protein 6g
Kolhydrat 35g (varav sockearter 5g)
Fett 2g (varav mättat 0,3g)
Kostfiber 6g
Natrium 0,5g
Innehåll:
Siktat rågmjöl, vatten, surdeg av råg, rågkärnor, linfrö, malt av korn, salt, ättika, jäst, rapsolja. Bestrött med valsad råg.
Detta bröd gillar jag, tycker att det låter bra också, hoppas att ni håller med om det...
|
Detta bröd är kalas!
Iaf om det är det jag tror du menar. Schulstad har en par tre riktigt fina bröd!
__________________
Mvh. Martin
Aldrig Vila!
|
|
|
Regler för att posta
|
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg
HTML-kod är av
|
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 00:04.
|
    
|