Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Matlagning & Recept

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2005-02-21, 22:49   #1
Max
Registered User
 
Reg.datum: Mar 2004
Inlägg: 2 116
Graneheim´s ugnspannkaka?

Till sist så har Graneheim´s pannkakor letat sig även hem till mitt kök. Har gjort en variant av fläskpannkakor av dem och det har blivit en favorit. För att inte tröttna vill jag såklart variera dom en aning och undrar om nån har testat att göra ugnspannkaka av dem, tillsätta bakpulver osv, hur blev det? jäste det nåt med havregryn och grahamsmjöl?
Max är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2005-02-22, 16:26   #2
påven
Registered User
 
påvens avatar
 
Reg.datum: Jul 2004
Ort: Huskvarna
Inlägg: 1 056
jag brukar aldrig tillsätta bakpulver när jag gör ungspannkakor av vanlig pannkakssmet, så dte borde väl funka utan?
__________________
The right of strength is the right to take it all.
påven är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 20:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)