Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2013-05-15, 23:09   #1
Bryggan
Registered User
 
Bryggans avatar
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: Hufvudstaden
Inlägg: 1 765
Mat och cancer

Det är ju sedan länge bevisat att maten vi äter är en stor orsak till cancer bland befolkningen. Det som jag tycker det diskuteras för lite om är de internationella skillnaderna av de olika cancersorterna.
Här i väst, vilket våra forskare verkar stirra sig blint på så är ju vissa former av cancer mer framträdande än andra, ni förstår vad jag menar. Alltså prostatacancer, magcancer är bland de topp tio vanligaste cancerformerna (hittar på eftersom jag inte vet).
Frågan är: Ser det likadant ut över hela världen tro?
Skulle man inte ganska enkelt kunna dra slutsatser av vad de matkulturella skillnaderna har för effekter på folkhälsan om man studerade dessa?

Var bara något som slog mig och det skulle inte förvåna mig om någon nutritionist eller annan duktig person här på brädan skulle kunde svara snabbt på min kanske triviala fråga.
__________________
Citat:
Ursprungligen postat av PureWhey Visa inlägg
Jävla googlesamhälle, tänk själv lite.
Bryggan är inte uppkopplad   Svara med citat


 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 04:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)