Alfa-galaktisodas på svarta marknaden? Kampen mot gaser!
Internet är fantastiskt, lärde mig precis något nytt.
Gaserna man får från broccoli och bönor beror på att vi inte kan bryta ned kolhydraten raffinos (galaktos, glukos & fruktos ihopklumpat), vilket en hel drös bakterier i våra magar kan. Där de bildar just gaser.
Tack vare att broccoli innehåller svavel ger det dessutom extra sting.
Så, kan man antingen få fatt i enzymet som bryter ned broccoli i magen, eller på något annat sätt hjälpa till så att det bryts ned ordentligt? (alternativet är förstås att minska broccolimängden)
__________________
Träning! | jwzrd: Efter det där inlägget får du ligga med mig mikaelj!
Scratch89: Du verkar tro att vi alla blir lite hårda i byxan av att dränka oss i sockerlösning. | stevebc: 85 kg extra i dips? Nu är du skäggstark på riktigt! Karlos: Ditt sista marklyft var något av det coolaste jag sett i styrkelyftsväg live. | camilla: du är en extrem teoretiker och totalt känslokall.
|