Citat:
Originally posted by GhostFace
Därom tvista de lärde...
Får väl helt enkelt göra ett blindtest på mig själv o utvärdera vilken som är godast, billigast.
Det som jag hade funderingar kring var Kesella Lätt som var anpassat för bakning...och den andra inte Lätt som var anpassad för matlagning...går det "lika bra" med Lätt som Icke ?
Jag menar om det fanns ev. tillsatser i Kesella Lätt anpassat för bakning som inte gjorde den lämplig att äta, som ev. tillbehör med nå´t annat gott ?
|
Det ÄR lätt du ska satsa på!

Den andra blir lite väl mkt mättat fett om du frågar mig. Finns inga "baltillsatser" i lätt kesella.
Och jag tycker som sagt inte Arlas kesella är nåt att ha längre, äter hellre Valios (heter färskost). Dessutom är det nog billigare med en proteindrink, JAG äter iaf färskost/cottage cheese för att det är gott. Vill man bli apmätt så vispar man äggvitor + cottage cheese och värmer på, blir en varm gegga som jag tycker är god med kanel och sötningsmedel på (men så har jag tydligen udda smak också, du får testa själv!). En annan fördel med Valio jämfört med Arla är att de överlag innehåller mindre fett, ofta mer protein och ofta är bättre lämpade för laktosallergiker. Jag hade lite laktosintolerans förut men dricker mindre mjölk numera och tar hellre cottage cheese osv för att få i mig de näringsämnena.
Ett bra tips när det gäller vad man ska äta är att helt enkelt lära sig tyda innehållsförteckningar, då kan man själv kolla lite olika livsmedel i affären och hitta guldkorn..