2006-02-20, 19:55
|
#1
|
Registered User
Reg.datum: Dec 2002
Inlägg: 102
|
Innerfilé av kyckling.. troubleshooting.
Jag har i all hast när jag såg det overkliga priset (borde juh ha förstått att det var något fuffens redan då) i affären erhålligt en kvantitet av 6kg innerfilé, bara för att få veta att det tydligen inte är speciellt bra kvalité på köttet?, någon som har erfarenhet av att tillaga innerfilén av kycklingen eller?, mkt senor och brosk eller så?
|
|
|
2006-02-20, 20:05
|
#2
|
Registered User
Reg.datum: Apr 2005
Ort: Skövde
Inlägg: 328
|
Har köpte willys innerfile och tycker den är mycket bra, mör och fin.
|
|
|
2006-02-20, 20:07
|
#3
|
SL-Kirurg
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Linköping
Inlägg: 10 830
|
Vissa gånger kan man ha otur och ha mycket skräp just på innerfiléerna så ett bra tips är ju att om du tinat dem att kolla igenom köttet och skära bort onödigt skrafs på dem!
__________________
Cardiologer gör det underifrån
|
|
|
2006-02-20, 20:15
|
#4
|
Registered User
Reg.datum: Nov 2004
Inlägg: 9 184
|
Citat:
Ursprungligen postat av Flossy
Jag har i all hast när jag såg det overkliga priset (borde juh ha förstått att det var något fuffens redan då) i affären erhålligt en kvantitet av 6kg innerfilé, bara för att få veta att det tydligen inte är speciellt bra kvalité på köttet?, någon som har erfarenhet av att tillaga innerfilén av kycklingen eller?, mkt senor och brosk eller så?
|
Jag köper alltid kycklinginnerfile och den är kalasfin!
|
|
|
2006-02-20, 20:19
|
#5
|
Registered User
Reg.datum: Dec 2002
Inlägg: 102
|
Citat:
Ursprungligen postat av GymTT
Jag köper alltid kycklinginnerfile och den är kalasfin!
|
Hur tillagar du den då?
|
|
|
2006-02-20, 20:21
|
#6
|
Banned User
Reg.datum: Aug 2005
Ort: middleROCK
Inlägg: 9 532
|
Citat:
Ursprungligen postat av Flossy
Hur tillagar du den då?
|
Vet inte hur Mr. Pommes tillagar sin. Men jag drar den i vanlig form i ugnen (200 grader) 35-40 min, på med lite rapsolja, curry, vitpeppar, pepparmix..
|
|
|
2006-02-20, 20:25
|
#7
|
Registered User
Reg.datum: Dec 2002
Inlägg: 102
|
Citat:
Ursprungligen postat av Ryska_raketen
Vet inte hur Mr. Pommes tillagar sin. Men jag drar den i vanlig form i ugnen (200 grader) 35-40 min, på med lite rapsolja, curry, vitpeppar, pepparmix.. 
|
Du tillreder den inget, ansar bort senor eller något sådant, finns det ens senor på dem, eller har jag blivit felinormerad? :
|
|
|
2006-02-20, 20:26
|
#8
|
Registered User
Reg.datum: Nov 2004
Inlägg: 9 184
|
Citat:
Ursprungligen postat av Flossy
Hur tillagar du den då?
|
I ugnen 225grader ca 20 - 30 min tror jag det är.
|
|
|
2006-02-20, 20:27
|
#9
|
Registered User
Reg.datum: Nov 2004
Inlägg: 9 184
|
Citat:
Ursprungligen postat av Ryska_raketen
Vet inte hur Mr. Pommes tillagar sin. Men jag drar den i vanlig form i ugnen (200 grader) 35-40 min, på med lite rapsolja, curry, vitpeppar, pepparmix.. 
|
rr din rippade skit
|
|
|
2006-02-21, 00:56
|
#10
|
Registered User
Reg.datum: Mar 2003
Ort: SoFo
Inlägg: 2 008
|
Alltså, det är ju filé du pratar om. Finns inget att ta bort eller tillreda. Du kan steka den som vilken filé som helst. Se till att den blir genomstekt.
__________________
"Den starkares argument är alltid det bästa"
|
|
|
2006-02-21, 06:55
|
#11
|
Registered User
Reg.datum: Aug 2004
Ort: Sandhamn
Inlägg: 1 988
|
Säger inte "filé" något?
|
|
|
Regler för att posta
|
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg
HTML-kod är av
|
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 01:50.
|
    
|