Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2006-01-30, 20:50   #1
Prankie
Registered User
 
Prankies avatar
 
Reg.datum: Nov 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 3 875
Äggvita istället för vassleprotein

Har slut på vassleprotein nu och priset här ligger runt 300 per kilo vilket är lite dyrt. Tänkte därför byta till en oldschool proteinkälla. Råa ägg kostar 5spänn per kilo och färdigkokta 50öre st, bästa är de finns överallt och det är roligare att få tugga lite. Så är det nånting man behöver tänka på om det är kokt äggvita? Sen om det är någon som vet ungefär hur stor del av ett 60grams ägg är äggvita?
__________________
Investera i Sport Arbitrage
Prankie är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-01-30, 20:59   #2
King Grub
Chefsarkitekt Oljebyxor
 
King Grubs avatar
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Norrtälje
Inlägg: 78 424
58% av ägget består i genomsnitt av vita, och av den är 10% protein.

Äggviteprotein är helt fullvärdigt och utmärkt.
__________________


Angående PM-rådgivning!
King Grub är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 16:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)