Någon som vet och kan hjälpa mig?
Tja!
Har några frågor som nån kanske kan svara på!
Först undrar jag om det är ok/nyttigt med fetaost 10% eller 19%, typ göra en röra och äta eller ha på mackan eller bara äta som den är? otroligt gott ju! Men hur är den i det stora hela om man kollar fett,protein mm?
Röran görs på creamfresh mini5% eller kesela1% eller vanlig naturel keso!
Sen undrar jag om mjukost är bra som pålägg och som tillbehör till mat, den från kavli med 7% menar jag då?
Sen om någon kan komma med lite förslagg på goda nyttiga smörgås pålägg, har kört keso, ägg och liknande ett tag nu och självklart vanlig hårdost 22 eller 28 %!, Helst åt det vegetariska hållet alltså helst inte skinka/kalkon mm!
Sen Har jag alltid undrat om avokado är nyttigt även fast det är gasnka mycket kcal i det! Är det nått man kan mossa och ha på mackan med typ keso?
Och hur mycket kcal innehåller en stor avokado samt en halv avokado!
Tack på förhand hoppas jag får några bra svar!
|