Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum
Gå tillbaka   Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum > Träning > Kost & Näring

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2003-11-05, 21:14   #1
Grisen
Registered User
 
Reg.datum: Feb 2002
Ort: Ö
Inlägg: 4 973
Question Potatis?

Hur kan potatisens Gi förändras efter den blivit kokt, kyld och sedan återuppvärmd? Hur går detta till?

Blir det likandant med tillexempel pasta, ris och nudlar?

MVH
/Grisen


ps. låter som en hjärnkontontoret-fråga ds.
Grisen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2003-11-06, 06:34   #2
Sverker
Symmetrisk moderator
 
Sverkers avatar
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Örebro
Inlägg: 23 821
Ja, de flesta stärlelserika produkter får lägre GI när de svalnar.

Titta på
http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/s...&threadid=8718
Sverker är inte uppkopplad   Svara med citat


Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 13:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)