Fryst mjölk som tinas
Jag orkar inte köpa proteinpulver hela tiden så jag brukar ta med en färdigblandad mjölkdryck med banan i till gymmet. Tyvärr så finns det inget kylskåp där, så den får stå i min gymbag medans jag tränar. Sen när passet är klart så dricker jag drinken där.
Jag tänkte på regelbunden basis ställa drinken i frysen och låta den bli riktigt kall innan jag cyklar till gymmet och sen ta med den till gymmet och låta den tina medan jag tränar. Min fråga: Är det "dåligt" på nåt sätt att låta den tina i rumstemperatur innan jag dricker den. Tänkte på bakterietillväxt o dyl. Bättre att bara ställa den i kylen innan eller? Bättre att ställa den i kylen eller frysen innan?
Kanske bör nämnas att tiden mellan att jag tagit ut drinken från kylen/frysen tills att jag druckit den är ungefär två och en halvtimme.
Senast redigerad av Danny Devito den 2009-07-22 klockan 06:24.
|