Visa ett inlägg
Gammal 2016-10-03, 19:43   #5
Wzup2u
Scarpa the chef
 
Wzup2us avatar
 
Reg.datum: Aug 2012
Ort: Godismonstret
Inlägg: 3 129
Citat:
Ursprungligen postat av Dezzo Visa inlägg
Jo jag vet, jag undrade bara varför det är mindre socker totalt. Laktosen omvandlas ju bara till enkla sockerarter, det gör ju inte att halten socker blir mindre. Står bara att man har lagt till laktasenzym och hettat upp mjölken vilket då skulle ge samma mängd socker. Hittade dock på Arlas sida att sockret filtreras bort för att smaken skulle bli för söt annars, så jag har fått mitt svar.
Mmm.. jag minns när de första laktosfria mjölkarna kom till handeln.

De var riktigt söta och smakade inte alls som de gör idag, dock har jag inget emot söt mjölk ...

Men det är stor skillnad på smak om man jämför.
__________________
Att slösa livet på såkallad optimat är slöshet när det finns en helhet.
Scarpa 4 president!
http://oi62.tinypic.com/1ovaee.jpg
Wzup2u är inte uppkopplad   Svara med citat