Visa ett inlägg
Gammal 2004-10-02, 09:49   #6
Rataxes
Registered User
 
Rataxess avatar
 
Reg.datum: Jun 2004
Ort: Lille
Inlägg: 1 375
Citat:
Ursprungligen postat av King Grub
Jag gissar på den som använder mer mjölkprodukter, magra
Trevligt, lättyoghurt med musli och nötter är ju smarrigt som få, kan lätt sluka flera stora skålar om dan

Skulle det se likadant ut om man drev upp intaget ännu mer? Säg att mjölkprodukter utgjorde en stor del av alla måltider under dagen (förutom efterträningsdrinken givetvis). Man skulle ju gå omkring med kraftigt förhöjda insulinnivåer hela dagen, och är inte fettförbränningen väldigt låg någon/några timmar efter en måltid där mjölkprodukter ingick. Även detta kanske kontras av ett ännu kraftigare kalciumintag, men det borde ju finnas någon gräns där ännu högre dagligt mjölkkalciumintag inte längre har samma fettförbrännande effekt och börjar tappar mark mot insulinutsöndringens motsatta effekt?

Bara en rent hypotetisk fråga, inte ens jag skulle vilja käka lättyoghurt hela tiden, faktiskt
Rataxes är inte uppkopplad   Svara med citat