Visa ett inlägg
Gammal 2012-04-07, 10:20   #13
Nelli
Registered User
 
Nellis avatar
 
Reg.datum: Apr 2008
Ort: Täby
Inlägg: 895
Var tvungen att testa men orkade inte riktigt hålla på med oz och udda gram antal så det blev en modifierad version.
Super gott dock!



400g 5% Philadelphia
500g ICA kvarg
60g vanilj casein
ca 150g vätska, vatten och caramel syrup (sockerfri som jag köpte på en resa) Men det borde funka bra med vanilj essens och lite sötningsmedel.
3 hela ägg
50g kokosmjöl (vet inte varför jag la till det men bra blev det)

Mixade allt till en slät smet och sen in i en form med löstagbara kanter - min är jätte stor så kakan blev inte så hög.
25 min 200grader sen 1h i 100 grader.

Blev jätte fin konsistens, lagom kladdig / saftig Lite för söt men med BS casein på blev det perfekt.
Nelli är inte uppkopplad   Svara med citat