Visa ett inlägg
Gammal 2009-08-05, 23:04   #11
LindaS
Registered User
 
LindaSs avatar
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Kista
Inlägg: 2 766
Citat:
Ursprungligen postat av Cohen Visa inlägg
Nötkött som gått till 70 graders innertemperatur är ju så gott som kremerat. Bäst tycker i alla fall jag att det blir om man tar ut köttet innan det nått 60 grader, då är det ofta precis lagom medium-rare.

Är detta alltså inte en "säker" temperatur?
Till att börja med så tror jag att du underskattar/överskattar(vilket det nu blir) temperaturen lite, 70 grader är inte särskilt mkt.

Är köttet eller fisken färsk så är det ju skillnad än om det varit fryst, samt vad det är för kött.

Du bör nog inte göra sushi på fisk som varit fryst t ex.

Nötkött kan ju vara rött/rare, medan griskött och kyckling inte ska vara det t ex.
__________________
Blogg, typ!

STK
Citat:
Ursprungligen postat av Pansartax Visa inlägg
Sittande vadpress är asgött, man är alldeles vinglig i benen...(Så man känner sig som en redig jävla karl med andra ord)..
LindaS är inte uppkopplad   Svara med citat