Jag är inte ett jättefan av smörgåsbordsstilen, alltså att ha flera rätter på samma tallrik. Därför brukar jag göra en jättegod vegetarisk jansson, som egentligen är mer av en potatisgratäng. River potatis grovt, steker skogschampinjoner och så i med gräddmjölk och på med ost.
Sen brukar jag ha quornbullar och ibland korv. Egentligen tycker jag att det, sallad och gott bröd räcker, men min mamma brukar tycka synd om mig som får så lite så hon brukar göra nån god paj och ibland finsk morotslåda.
Sen kan man ju äta risgrynsgröt också.
Jag skulle dock kunna döda (eller inte) för en macka med julskinka på.
Har ätit veg. sill. Det var helt ok, men jag gillar inte kall,inlagd mat så mycket så jag skulle aldrig stå och anstränga mig så för det.
Edit: rödbetsallad är ett måste! Macka med rödbetsallad och quornbullar är sååå gott! Gjorde vegansk när jag var lagd åt det hållet, men nu kan man ju köpa färdig eller göra egen ändå förstås.