Visa ett inlägg
Gammal 2006-12-08, 11:16   #10
heraso
Registered User
 
herasos avatar
 
Reg.datum: Apr 2005
Ort: Linköping
Inlägg: 403
Citat:
Ursprungligen postat av Sverker Visa inlägg
Skulle ni ha ätit en räkmacka som legat framme på bordet ? Eller en sallad med skinka och svamp som guppat runt i ryggsäcken i 8 timmar ?



Även om Kessella och Keso är syrade produkter som innehåller massor av mjölksyrabakterier vilka i sin tur konkurrerar ut matförgiftarna så är det alltid en risk att äta mat som är felaktigt förvarad.
Det räcker att aluminiumfolien/oblaten har släppt i kanten för att mögelsporer ska kunna komma in till ostmassan. Kontrollerar du folien innan du öppnar burken ? Kontrollerar du alltid Bäst föredatum på det du stopar i munnen. Hur validerar du en burk stått framme i 4 timmar med en burk som stått framme i 8 timmar ?


Det jag försöker säga är att -Utsätt er aldrig för onödiga risker !
Snabb följdfråga, är mjukosten lika ofarlig som jag intalat mig eller är den lika riskfylld?
heraso är inte uppkopplad   Svara med citat